JBL Charge 5 Tomorrowland Edition

Bärbar vattentät högtalare med powerbank

30
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
60 Hz - 20k Hz
Mått (cm)
22.3 x 9.65 x 9.4
Mått (inch)
8.7 x 3.76 x 3.67
.96
2.11
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6
Bluetooth-frekvens
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth-sändareffekt
≤ 20 dBm (EIRP
5.1
4
20
Ja

Spela och ladda hur mycket du vill

Ta festen med dig i alla väder. JBL Charge 5 Tomorrowland Edition levererar mäktigt JBL Original Pro Sound i en exklusiv svart och guldfärgad design med optimerat baselement med lång slaglängd, separat diskant och dubbla pulserande JBL-basar. Upp till 20 timmars speltid och en smart powerbank som håller dina enheter laddade så att festen kan fortsätta hela natten. Regn? Utspillda drinkar? Glitter? Charge 5 Tomorrowland Edition är vatten- och dammtät enligt IP67 och överlever allt. Tack vare PartyBoost kan du ansluta flera JBL PartyBoost-högtalare och få ett ljud som är tillräckligt stort för alla. Med en design i svart och guld och den legendariska Tomorrowland-loggan är den lika snygg som den låter.

Ta med dig den fantastiska kraften i JBL Pro Sound. JBL Charge 5 Tomorrowland Edition har ett optimerat element med lång slaglängd, ett separat diskantelement och dubbla JBL-basar som tillsammans levererar ett imponerande fylligt och klart ljud. Nu får du det där stora ljudet som fyller ett helt rum, även utomhus.
Festivalkänslan behöver inte ta slut. JBL Charge 5 Tomorrowland Edition har makalösa 20 timmars batteritid och håller igång festen både dag och natt.
Till stranden. Till parken eller till festivalcampingen. JBL Charge 5 Tomorrowland Edition är vatten- och dammtät enligt IP67, så du kan ta med din högtalare överallt.
Anslut upp till två mobiltelefoner eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela låtar precis som dina DJ-favoriter.
Med Partyboost kan du parkoppla två PartyBoost-kompatibla högtalare och få ett kraftfullt stereoljud eller koppla ihop flera PartyBoost-enheter för att verkligen höja stämningen.
Pausa inte festen. En inbyggd powerbank låter dig ladda dina enheter utan att pausa musiken.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Denna produkt är klassad som IP67, vilket skiljer sig från IPX7. IP67 skyddar produkten vid nedsänkning i 1 meter (3,3 fot) vatten i upp till 30 minuter. Den är också beständig mot damm. Ansamling av damm kring elektroniken kan leda till fel och därför är IP67-klassningen mycket fördelaktigt för denna produkt.