Boost TV

Kompakt TV-högtalare

Såld från 2015 tills 2018

Maximum SPL
92dB
Rated power
30W
Transducer
2 x 50mm
Audio Inputs
1 Analog, 1 Optical, Bluetooth
System Frequency Response
60Hz – 20kHz
Dimensions (H x W x D)
3.3" x 14.8" x 4.8" (84 x 376 x 122mm)

Compact size with room-filling sound, designed for all of your screens

JBL Boost TV är en superkompakt TV-högtalare som omedelbart förbättrar TV-ljudupplevelsen med ett förvånansvärt kraftfullt och fylligt ljud.JBL Boost TV är bara 380 mm lång men har ljudkvalitet med tryck i för både sovrummet och hemmabion. Förbättra TV-ljudet med JBL Boost TV:s djupa bas, virtuella surroundljud och Dolby® Digital för HD-filmer. Strömma Bluetooth-ljud från din trådlösa mobila enhet. Gå direkt från uppackning till att luta dig i soffan tack vare en enkel analog eller digital (optisk) enkabelsanslutning till TV:n. Kräma på volymen med JBL Boost TV:s fjärrkontroll eller använd TV:ns.JBL SoundShift™-tekniken fungerar med din TV och trådlösa mobila enhet så att du kan växla mellan TV-ljudet och ljudet från din smartphone eller surfplatta. JBL Connect-tekniken länkar trådlöst samman olika JBL Connect-förberedda högtalare.

Anslut en enda kabel till din HDTV och upplev filmljudet precis som det var tänkt att låta. (optisk kabel medföljer)
Fungerar med din TV och trådlösa mobila enhet samtidigt så att du kan växla mellan TV-ljudet och ljudet från din smartphone eller surfplatta.
Upplev virtuellt surroundljud utan några extra högtalare eller sladdar med Harman Display Surround.
Anslut upp till 3 smartphones eller surfplattor trådlöst till högtalaren och turas om att spela musik med förvånansvärt kraftigt och fylligt ljud.
Bygg upp ditt eget system genom att ansluta flera JBL Connect-förberedda högtalare och få en bättre lyssnarupplevelse.
Håll installationen enkel med en fjärrkontroll – den du redan använder till TV:n.  (JBL-minifjärrkontroll ingår också)
Upplev hemmabioljud från en otroligt kompakt storlek.