JBL Boombox 3 Wi-Fi

Kraftfull bärbar högtalare med Wi-Fi och Bluetooth

Föregående produkt: JBL Boombox 2

Uteffekt (W)
1x 80W RMS-subwoofer + 2x 40W RMS-midrange +2x 20W RMS-tweeter (AC mode) 1x 60W RMS-subwoofer + 2x 30W RMS-midrange +2x 10W RMS-tweeter (Battery mode)
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
40Hz – 20kHz (-6dB)
Mått (cm)
48.2 x 25.7 x 20.0
Mått (inch)
19.0 x 10.1 x 7.9
Vikt (kg)
9.62
Vikt (lbs)
21.2
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.5
Bluetooth-frekvens
2.4GHz-2.4835GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<12dBm (EIRP)
Bluetooth-version
5.3
Laddningstid (h)
4.5
Speltid (h)
24
Built-in Wi-Fi
Ja
3D Dolby Atmos
Ja
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
JBL One App
Ja
Powerbank
Ja
Vattentät
Ja
Wireless
Ja
Dustproof
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
IPX-klassificering
IP67
-
*Ett abonnemang på en högupplöst musiktjänst krävs för att lyssna på uppslukande musik i Dolby Atmos. Kontrollera abonnemangsavgifterna i din region.

Massivt ljud överallt. Hela dagen.

Den bärbara högtalaren JBL Boombox 3 Wi-Fi med Bluetooth levererar ett massivt JBL Original Pro-ljud med den djupaste basen. Strömma högupplöst musik var som helst med JBL Boombox 3, inklusive 3D Dolby Atmos via Wi-Fi. Ringa ett samtal eller bläddra i ditt flöde? Gör det – det kommer inte att avbryta din musik. Byt enkelt till Bluetooth och fortsätt njuta av sömlösa ljudupplevelser oavsett om du är inomhus eller utomhus. Med 24 timmars speltid och den vatten- och dammtäta designen är du alltid redo för äventyr hela dagen. Strömma musik genom AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast built-in™ och Spotify Connect. Njut av dina favoritlåtar, internetradio och poddsändningar med fantastisk hög ljudkvalitet. Vart du än beger dig bidrar de miljövänliga materialen – återvunnet tyg och plast – till en lite grönare värld.

Fyll luften med massivt JBL Original Pro-ljud med djup, kraftfull bas. JBL Boombox 3 Wi-Fi gör att det känns som om du precis har klivit in i mitten av en konsert tack vare dess kraftfulla bas från en inbyggd subwoofer, två mellanregisterelement och dubbla diskanthögtalare, som tillsammans är en klassledande 3-vägs högtalardesign.
Strömma var som helst via Wi-Fi medan du fortsätter att använda telefonen. Växla enkelt till Bluetooth för sömlösa ljudupplevelser oavsett om du är inomhus eller utomhus.
Dina lyssningsäventyr kan pågå hela dagen när du tar med dig Wi-Fi- och Bluetooth-högtalaren JBL Boombox 3 från rum till rum och sedan ut till stranden eller en poolfest på bakgården. Och tack vare 24 timmars batteritid kan du spela musik tills solen går ner – och kommer tillbaka upp igen – innan du behöver ladda.
Lyssna på musiken du älskar. JBL Boombox 3 Wi-Fi ger enkelheten och flexibiliteten hos ett sömlöst öppet streaming-ekosystem som stöder en mängd olika tjänster. Strömma musik genom AirPlay, Alexa Multi-Room Music, Chromecast built-in™ och Spotify Connect. Njut av dina favoritlåtar, internetradio och poddsändningar med fantastisk hög ljudkvalitet.
Strömma högupplöst ljudinnehåll, inklusive 3D Dolby Atmos, via Wi-Fi för en fyllig, uppslukande musikupplevelse som gör att det känns som om du precis har gått in i mitten av en konsert.
JBL Boombox 3 Wi-Fi:s IP67 vattentäta och dammtäta klassning ser till att den bärbara högtalaren kan hantera nästan alla miljöer, från en fest vid poolen till en picknick vid havet.
Sätt inte de roliga stunderna på paus. Med den inbyggda powerbanken i JBL Boombox 3 kan du ladda dina enheter utan att pausa musiken.
JBL Boombox 3 Wi-Fi:s självjusteringsfunktion känner av högtalarens omgivning med hjälp av dubbla inbyggda mikrofoner, som optimerar ljudkvaliteten för att ge bästa möjliga ljudupplevelse oavsett var högtalaren är placerad i rummet – eller utomhus.
Anpassa EQ och styr alla dina JBL Wi-Fi-kompatibla högtalare med en enda praktisk app. JBL One-appen gör det enkelt att koppla in Boombox 3 Wi-Fi-högtalaren, anpassa inställningarna och söka efter nya favoritlåtar i de inbyggda musiktjänsterna.
Gör din lyssningsupplevelse lite grönare. JBL Boombox 3 Wi-Fi-högtalaren innehåller återvunnen plast och återvunnet tyg för högtalargallret. Den levereras också i en hållbar förpackning av FSC-godkänt papper med sojabläck.

Vanliga frågor och Så här går det till

16 resultat
  • Denna produkt har inte högtalartelefon eller röstassistentfunktion eftersom den inte har någon mikrofon.
  • (1) Välj den JBL soundbar eller högtalare som du vill byta namn på
    (2) Öppna supportpanelen och välj "Byt namn på min produkt".
    (3) Tryck på det aktuella namnet och skriv in det nya namnet
    (4) Tryck på SPARA
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Det här är en funktion som du använder för att ställa in en timer som stänger av enheten automatiskt.
    Du kan till exempel ställa in den på ”aldrig” eller 15, 30, 45 och 60 minuter.
  • När högtalaren eller soundbaren är ansluten till nätverket skickas uppgraderingar av programvaran automatiskt till produkten via Wi-Fi eller Internet, om tillgängligt
  • I JBL ONE-appen:
    (1) Gå till Mina produkter och välj din produkt
    (2) Välj supportpanelen
    (3) Under Allmänt, välj Produktsupport
  • Om du inte kan strömma musik med AirPlay kan du använda JBL ONE-appen. Följ anvisningarna nedan:
    (1) Öppna Inställningar.
    (2) Välj Tredjepartstjänst.
    (3) Välj AirPlay-panelen.
    (4) Välj Återställ AirPlay.
  • Denna produkt är klassad som IP67, vilket skiljer sig från IPX7. IP67 skyddar produkten vid nedsänkning i 1 meter (3,3 fot) vatten i upp till 30 minuter. Den är också beständig mot damm. Ansamling av damm kring elektroniken kan leda till fel och därför är IP67-klassningen mycket fördelaktigt för denna produkt.
  • Ja, men JBL ONE-appen ger bättre kontroll över soundbaren eller högtalaren.
    I appen kan du anpassa hur soundbaren eller högtalarens funktion, till exempel:
    • Ställa in equalizern
    • Konfigurera vår nya funktion som heter: Mitt ögonblick
    • Ansluta dina favorittjänster för strömning av musik.
  • Ja!
    Med hjälp av JBL ONE-appen kan du ändra soundbarens eller högtalarens equalizer-inställning som du vill genom att ställa in de olika frekvenserna och skapa en personlig equaliserinställning:
    • BAS: Justera det lägre registret, det vill säga ljud från instrument som bas och bastrumma.
    • MELLANREGISTRET: Justera mellanregistret, t.ex. mänskligt tal.
    • DISKANT: Justera det högre registret för ett klart och tydligt ljud.