Pulse Carrying Case

Fodral för JBL Pulse och Pulse 2

Produktspecifikationer

Weight
135g
Dimensions (H x W x D)
210mm x 96mm x 96mm

Trusted protection for your JBL Portable Bluetooth Speaker

Fodralet ger pålitligt skydd för din JBL Pulse eller Pulse 2, och inkluderar en handledsrem så att du kan bära det med dig. Fodralets struktur ger optimalt skydd för dina högtalare, och fodralet har tillverkats av livsstilsmaterial och slitstarkt tyg som garanterat överlever alla dina äventyr. Tack vare den inbyggda remmen kan du i en handvändning ta högtalaren med dig. Fodralet är specialdesignat för JBL Pulse och Pulse 2.

Skydda din JBL-högtalare när du är ute och rör på dig.
Slitstarkt tygmaterial som garanterat överlever alla dina äventyr.
Handledsrem för att du ska kunna ta med dig högtalaren i en handvändning.