JBL Wave Flex - White - True wireless earbuds - Hero JBL Wave Flex - White - True wireless earbuds - Detailshot 6 JBL Wave Flex - White - True wireless earbuds - Detailshot 15
JBL Wave Flex - White - True wireless earbuds - Hero
  • JBL Wave Flex - White - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Wave Flex - Blue - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Wave Flex - Mint - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Wave Flex - Beige - True wireless earbuds - Swatch Image
  • JBL Wave Flex - Black - True wireless earbuds - Swatch Image

JBL Wave Flex

Ta med ljudet överallt. Med bas som känns, upp till 32 timmars batteritid och en säker, bekväm stick-open-design är de stänk- och dammtåliga JBL Wave Flex utformade för din att underhålla dig varje dag. Oavsett om du glider runt i stan eller kopplar av på stranden kommer dina handsfree-stereosamtal alltid att vara kristallklara, samtidigt som Smart Ambient-tekniken håller dig medveten om din omgivning. Och när du behöver en extra boost kan du snabbladda två extra timmar på bara 10 minuter.

Produktspecifikationer

Allmänna specifikationer

Elementstorlek (mm) 12
IP Code IP54 earbuds/IPX2 charging case

Ljudspecifikationer

Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB) 105
Dynamiskt frekvensomfång (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm) 16

Mått

Charging Case Weight (oz) 1.2
Earpiece Weight (oz) 0.3
Laddfodralets vikt (g) 35.1
Öronsnäckans vikt (g) 7.6

Kontroll- och anslutningsspecifikationer

Bluetooth-profiler A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frekvens 2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-sändarmodulering GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt <13 dBm
Bluetooth-version 5.2
Se dokumenten för detaljerad specifikation

Dokument och hämtningar

Videor

Förpackningens innehåll

• 1 par JBL Wave Flex öronsnäckor
  • 1 laddfodral
  • 1 USB-C-laddkabel
  • 1 garantisedel/varning
  • 1 snabbguide/säkerhetsblad
JBL Wave Flex - What's in the Box

Vanliga frågor och Så här går det till

Återställa volymnivåer/balans mellan öronsnäckor och laddning
Som med alla in-ear-hörlurar kan vårt sortiment av TWS-hörlurar vara känsligt för ansamling av damm och öronvax. Detta kan orsaka låg volym på ena eller båda öronsnäckorna eller balansproblem (t.ex. att höger öronsnäcka spelar högre än vänster öronsnäcka). För att minska sannolikheten för att dessa problem uppstår är det en bra idé att regelbundet rengöra dina öronsnäckor. Rengör öronsnäckorna genom att ta bort damm och vax efter varje användning. Använd en spetsig tandpetare för att ta bort större mängder och en liten mängd tvättsprit på en bomullspinne för avslutande avfettning. Kom ihåg att rengöra laddpunkterna på hörlurarna och inuti laddfodralet.

Om du upplever problem med volym eller balans ska du alltid kontrollera om det finns vax och smuts i och runt öronsnäckan och elementet och slutföra rengöringen av öronsnäckorna enligt beskrivningen ovan. Om problemet kvarstår kan det finnas öronvax/smuts i de små hålen i gallret framför drivenheten, vilket förhindrar ljudutmatning. För att lösa problemet, prova att doppa den berörda öronsnäckans spets i en lösning med ljummet kranvatten och en liten mängd diskmedel. Öronsnäckans spets ska endast placeras i vätskan upp till ett maximalt djup på 1–2 mm (se bilderna nedan). Om öronsnäckorna sänks ned i vatten eller läggs i vatten vid ett större djup än så kan garantin upphöra att gälla. Håll öronsnäckans spets i vattnet i ca 2–3 minuter och torka/rengör sedan gallret med en liten borste (t.ex. en tandborste). Detta bör ta bort vaxet och lösa volym-/balansproblemen.

rengöring-tops-tips
Så här gör du för att undvika laddningsproblem, True Wireless-hörlurar
Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.

Orsaken är nästan alltid smuts på laddningskontakterna.
Dessa kontakter är känsliga eftersom de enkelt kan kontamineras av svett, fett från huden eller öronvax.
De är vanligen guldpläterade, men guldpläteringen skyddar endast mot korrosion, inte mot smuts på ytan.

Så om du har laddningsproblem är det första steget alltid att rengöra kontaktpunkterna, både på varje hörlur och i laddningsfodralet.
Det är inte alltid så enkelt att nå in i de små hålen, men du kan använda en bomullstops eller liknande.
needed-tools
En mycket liten målarpensel eller annan borste kan också fungera.
Blöt toppen med lite rengöringsalkohol, snurra den och skrubba lätt på varje kontaktyta.

cleaning-charging-case
Upprepa tills kontaktpunkterna ser rena ut och laddningen fungerar som den ska.
Hur man återställer helt trådlösa öronsnäckor med stereofunktion
Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.

Registrera din produkt

p>Äger du denna produkt?
Registrera den här!
För enklare garanti- och serviceärende

Registrera dig