JBL Quantum Stream

Premium USB-mikrofon med dubbla mönster för strömning, inspelning och spel

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Uteffekt (RMS)
45 mWrms per kanal (last=32 ohms)
Effektbehov/förbrukning
5 V 500 mA
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
-37±3dB (1kHz@1Pa, 0dB=1v/Pa)
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20Hz - 20kHz
Impedans (ohm)
>16
Vikt (g)
248
Vikt (oz)
8.75
Inbyggd mikrofon
Ja

Ljud betyder överlevnad

Gör spel, strömning och konferenser fantastiska. Den höga samplingshastigheten och den 14 mm dubbla kondensorn i JBL Quantum Stream säkerställer att din röst alltid kommer att höras högt och tydligt utan bakgrundsljud – eller växla fram och tillbaka mellan upptagningsmönster när du vill fånga ljuden omkring dig. Behöver du en snabb paus? Stäng av och sätt på ljudet med en knapptryckning så ändrar en RGB-ringindikator färg, så att du alltid vet när du hörs. Tre inställningsalternativ och ett vändbart stativ gör det enkelt att montera din mikrofon, för smidig och enkel plug-and-play-kommunikation var du än befinner dig.

Se till att alltid höras högt och tydligt. Quantum Streams dubbla 14 mm elektriska kondensor och höga 96 kHz-samplingshastighet fångar upp varje ljud för perfekt röstströmning.
Med JBL Quantum Streams två röstupptagningsmönster kan du enkelt växla mellan en kardioidmikrofon som gör att en enda röst hörs högt och klart och en flerriktad mikrofon för att fånga mer än en röst, eller till och med ha ett liveframträdande.
Montera din mikrofon hur du vill, så att den passar alla utrymmen och situationer. Tre inställningsalternativ och ett vändbart stativ gör att du kan flytta JBL Quantum Stream 360 grader, ansluta den till ett kamerastativ, fästa den på en bom med mera.
Övervaka din mikrofonröst på ditt sätt. Styr enkelt din dators volym direkt från dina hörlurar, från mikrofonen eller från din dator.
Stäng av eller sätt på ljudet med en knapptryckning. En RGB-ringindikatorlampa bekräftar din status, så att du alltid vet när du hörs.
2 x φ14 mm Electret-kondensormikrofon och 96 kHz samplingshastighet ser till att din röst fångas upp högt och tydligt.
JBL Quantum Stream är elegant och robust tillverkad med ett aluminiumstativ, en metallring och ett järnnät för ett förstklassigt utseende och förbättrad stabilitet under användning.
Den PC-baserade programvaran JBL QuantumENGINE utökar din upplevelse utöver spel, så att du kan justera funktioner som röst-EQ, RGB-färg på ringindikatorn, stänga av och sätta på mikrofonen samt välja ett riktningsmönster.

Vanliga frågor och Så här går det till

5 resultat
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Uppgraderingsverktyget för JBL Quantum omdefinierar din hörlursupplevelse. Uppgradera enkelt dina hörlurar med hjälp av din macOS-enhet.
    Hämta från macOS app store:https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Modeller som stöds är:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.