JBL Quantum Stream - Black - Dual pattern premium USB microphone for streaming, recording and gaming - Hero JBL Quantum Stream - Black - Dual pattern premium USB microphone for streaming, recording and gaming - Back JBL Quantum Stream - Black - Dual pattern premium USB microphone for streaming, recording and gaming - Left
JBL Quantum Stream - Black - Dual pattern premium USB microphone for streaming, recording and gaming - Hero

JBL Quantum Stream

Gör spel, strömning och konferenser fantastiska. Den höga samplingshastigheten och den 14 mm dubbla kondensorn i JBL Quantum Stream säkerställer att din röst alltid kommer att höras högt och tydligt utan bakgrundsljud – eller växla fram och tillbaka mellan upptagningsmönster när du vill fånga ljuden omkring dig. Behöver du en snabb paus? Stäng av och sätt på ljudet med en knapptryckning så ändrar en RGB-ringindikator färg, så att du alltid vet när du hörs. Tre inställningsalternativ och ett vändbart stativ gör det enkelt att montera din mikrofon, för smidig och enkel plug-and-play-kommunikation var du än befinner dig.

Produktspecifikationer

Allmänna specifikationer

Uteffekt (RMS) 45 mWrms per kanal (last=32 ohms)
Effektbehov/förbrukning 5 V 500 mA

Ljudspecifikationer

Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB) -37±3dB (1kHz@1Pa, 0dB=1v/Pa)
Dynamiskt frekvensomfång (Hz) 20Hz - 20kHz
Impedans (ohm) >16

Mått

Vikt (g) 248
Vikt (oz) 8.75
Se dokumenten för detaljerad specifikation

Dokument och hämtningar

Videor

Förpackningens innehåll

• 1 x JBL Quantum Stream-mikrofon
  • 1 x USB-strömkabel
  • 1 st garantisedel/varning
  • 1 st snabbguide/säkerhetsblad
JBL Quantum Stream - What's in the Box

Vanliga frågor och Så här går det till

QuantumENGINE

Download

Gaming Support

Behöver du hjälp med JBL Quantum! Se Quantum Support sidan!

Till Quantum Support

Registrera din produkt

p>Äger du denna produkt?
Registrera den här!
För enklare garanti- och serviceärende

Registrera dig

Måndag – fredag: 09:00-17:00
Lördag – söndag: 09:00-15:00