JBL Quantum Stream Talk

USB-streamingmikrofon

Produktspecifikationer

Elförbrukning/energiförbrukning
5 V ⎓ 500 mA
Frekvensåtergivning
50 Hz–12 kHz
Känslighet
-47±3 dB (1 kHz vid 1 Pa, 0 dB = 1 v/Pa)
Maximal SPL
110 dB
Samplingshastighet
44.1kHz / 48kHz / 96kHz
Bithastighet
16/24 bitar
Kapslar
6 mm elektr. kondensormikrofon
Riktningsmönster
Superkardioid
Hörlursförstärkarens impedans
16 ohm/32 ohm
Hörlurar uteffekt (RMS)
23 mWrms per kanal (last = 32 ohm)
Hörlurar THD
<0,5 % (last = 32 ohm)
Frekvensåtergivning för hörlurar
20 Hz–20 kHz
Hörlurar signal/brus-förhållande
92 dB (A-viktat)
Mått mikrofon med stativ (L x B x H)
10,5 cm x 10 cm x 18,5 cm
Vikt mikrofon med stativ
146 g

Ljud betyder överlevnad Gör din röst hörd

Oavsett om du är en streamare som sänder dina spel på Twitch eller en podcaster med en växande publik, ser JBL Quantum Stream Talk till att din röst hörs. Superkardioid-upptagningsmönstret i denna eleganta, funktionella design gör den perfekt för en röst och gör att slumpmässiga ljud i rummet inte hörs. En inbyggd stötdämpare i det robusta mikrofonstativet ser också till att streaming och inspelningar är så brusfria som möjligt. Övervaka ljudströmmen i dina hörlurar via 3,5 mm-anslutningen och flerfunktionsvredet, som också justerar mikrofonens förstärkning och ljudstyrka och stänger snabbt av ljudet om du plötsligt måste hosta eller nysa. Använd den medföljande programvaran JBL QuantumENGINE PC för att justera EQ, använda brusreducering och utföra ett snabbt mikrofontest, allt från din datorskärm.

Din röst kommer att låta stark tack vare ett lätt, snabbrörligt membran som är känsligt (-44 dB) och har ett brett, platt frekvensområde (50~12 kHz). Vid inspelning med 96 kHz/24 bit kommer streaming och inspelningar att låta bättre och fånga varje nyans av det du säger.
Du kommer inte att få med slumpmässiga ljud i rummet, eftersom superkardiod-upptagningsmönstret är fokuserat på din röst. Precis som dina åhörare kommer att bli.
Tryck i mitten på kontrollvredet för att stänga av ljudet tillfälligt. LED-lamporna längst upp på mikrofonröret ändras till rött, så att du alltid vet när du är i tyst läge. Till skillnad från vissa medarbetare på Zoom-möten.
Samma vred styr både mikrofonförstärkningen (hur högt din röst går in i mikrofonen) och hörlurarnas volym (hur högt din röst hörs i dina hörlurar), så att du kan finjustera hur du låter även mitt i en streaming- eller inspelningssession.
Brukar du slå näven i bordet när du har en bra poäng i din podcast? Den inbyggda stötdämparen i mikrofonens bas gör att dina åhörare slipper höra dina dunkande ljud.
Anslut till din bärbara dator, stationära dator eller digitala mixerbord med den medföljande USB-C-kabeln och börja prata. Så enkelt är det.
Justera mikrofonens position enkelt med kulleden som fäster mikrofonen på stativet.
Med den medföljande programvaran JBL QuantumENGINE kan du snabbt justera EQ och förstärkning för att finjustera ditt ljud, stänga av och slå på ljudet, använda brusreducering och utföra ett snabbt mikrofontest, allt från din datorskärm.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.