JBL Quantum Stream Studio

USB-streamingmikrofon

Produktspecifikationer

Elförbrukning/energiförbrukning
5 V ⎓ 500 mA
Frekvensåtergivning
50 Hz–16 kHz
Känslighet
-37±3 dB (1 kHz vid 1 Pa, 0 dB = 1 v/Pa)
Maximal SPL
110 dB
Samplingshastighet
44.1kHz / 48 kHz / 96 kHz / 192 kHz
Bithastighet
16/24 bitar
Kapslar
3 * 14 mm elektr. kondensormikrofoner
Riktningsmönster
Kardioid, rundstrålande, stereo, dubbelriktad
Hörlursförstärkarens impedans
16 ohm/32 ohm
Hörlurar uteffekt (RMS)
42 mWrms per kanal (last = 32 ohm)
Hörlurar THD
<0,5 % (last = 32 ohm)
Frekvensåtergivning för hörlurar
20 Hz–20 kHz
Hörlurar signal/brus
92 dB med 48 kHz samplingshastighet, 93 dB med 192 kHz samplingshastighet (A-viktad)
Vikt mikrofon med stativ
582 g

Ljud betyder överlevnad Gör din röst hörd

Låt som ett proffs med JBL Quantum Stream Studio-mikrofon. Oavsett om du spelar, streamar eller spelar in själv, med en kollega eller med gäster kan du snabbt växla mellan fyra olika upptagningsmönster så att alla hörs. Ingen ytterligare utrustning krävs för att förbättra ditt spel. Du kommer alltid att veta hur högt det låter tack vare RGB VU-mätaren, och dynamikomfångskompressorn ser till att allas röster förblir på samma nivå. Streama ett spel? Kontrollera balansen mellan spelets ljud och dina kommentarer. Använd den medföljande programvaran JBL QuantumENGINE för att justera EQ, använda brusreducering eller anpassa mikrofonens RGB-belysning.

Streama eller spela in en, två eller flera röster genom tre lätta, snabbrörliga och känsliga (-37 dB) 14 mm kardioidkondensormikrofoner, alla med ett brett, platt frekvensområde (50Hz - 16kHz). Vid inspelning med 192 kHz/24 bitar kommer streaming och inspelningar att låta som studiokvalitet och fånga varje nyans av det du säger.
En enda knapp på mikrofonens framsida byter snabbt mellan fyra röstupptagningsmönster: kardioid för när du spelar in eller streamar själv, dubbelriktad om du intervjuar någon på motsatt sida av mikrofonen, stereo om du och din kollega sitter på samma sida av mikrofonen eller du spelar in ett musikinstrument och flerriktad för streaming eller podcast där fler än två personer pratar.
Tänk inte på att prata med samma volym hela tiden: dynamikomfångskompressorn gör att din röst inte klipper om du blir för högljudd och förstärker  den om du pratar för tyst.
Är du på väg att hosta? Tryck på peksensorn ovanpå mikrofonen för att stänga av ljudet en kort stund. RGB-lamporna runt grillen lyser rött för att påminna dig om att åhörarna inte kan höra dig.
Håll ett öga på dina volymnivåer i realtid med RGB VU-mätaren som omger kontrollvredet. För lågt? Försök att öka förstärkningsnivån. På väg in i rött? Dina lyssnare kan höra klipp och förvrängning, så skruva ner lite.
Övervaka din röst direkt i dina hörlurar med 3,5 mm-anslutningen, kontrollera volymen på själva mikrofonen och använd den medföljande JBL QuantumENGINE-programvaran för att justera din EQ. Du kan också enkelt kontrollera balansen mellan PC-ljud och mängden röst som omdirigeras till ditt headset medan du streamar. Funktionen för övervakning av ljud/röst ger den bästa balansen mellan ljudet i ditt spel och röstnivån.
Använd det medföljande stativet för att sätta fast mikrofonen, eller om du använder en bom eller ett C-clamp-system så kan du skruva fast den direkt i endera.
JBL Quantum Stream Studio-mikrofonen står stadigt på bordet tack vare det robusta zinklegerade stativet. Premiumkomponenter som metallstomme och grill gör denna mikrofon lämplig för professionell streaming.
Med den medföljande programvaran JBL QuantumENGINE kan du snabbt justera EQ och förstärkning för att finjustera ditt ljud, stänga av och slå på ljudet, använda brusreducering, utföra ett snabbt mikrofontest och till och med anpassa mikrofonens RBG-belysning, allt från din datorskärm.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • För att återställa ditt Quantum-headset måste du ansluta det till din dator och öppna QuantumEngine.

När QuantumEngine startat går du till "System Software" (Systemprogramvara) och klickarpå "Restore Factory Settings" (Återställ fabriksinställningar).

Endast produkter som är kompatibla med QuantumEngine kan återställas på detta sätt.

• Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.
  • Torka försiktigt med en fuktig trasa. Se till att inget vatten kan tränga in i högtalaren eftersom detta kommer att skada viktiga element.