JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Hero JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Front JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Right
JBL PBM100 Wired Microphone - Black - Wired Dynamic Vocal Mic with Cable - Hero

JBL PBM100 Wired Microphone

Koppla in och rocka loss med den nya kabelanslutna JBL PBM100-mikrofonen, den perfekta sångmikrofonen till din JBL PartyBox-högtalare. PBM100 är särskilt utvecklad för att användas med samtliga JBL PartyBox-högtalare och levererar en ljudupplevelse utan motstycke. Bara att plugga in för att sjunga med i dina bästa låtar. Med PBM100 kan du förvandla festen till en stjärnspäckad sångtävling som skapar minnen för livet. Sätt fart på festen!

Produktspecifikationer

Allmänna specifikationer

Riktningsmönster Kardioid
Frekvensintervall 50 Hz–15 kHz
Känslighet -55 ±3 dBV/Pa
Impedans 600 ohm
Utgångstyp 6,3 mm ljud ut
Kontakter 3-stift

Mått

Mått Ø46.7mm x L188mm
Nettovikt 110 g
Se dokumenten för detaljerad specifikation

Dokument och hämtningar

Förpackningens innehåll

• 1 x JBL PBM100 kabelansluten mikrofon
  • 1 x 6,3 mm- till 3,5 mm-adapter
  • 1 x Snabbstartguide
  • 1 x Garantisida
  • 1 x Säkerhetsblad
JBL PBM100 Wired Microphone - What's in the Box

Vanliga frågor och Så här går det till

Information om trådlös mikrofon
JBL:s trådlösa mikrofonset gör det möjligt att ansluta två trådlösa mikrofoner* till valfri Partybox-modell med en dongel ansluten till mikrofon-/gitarringången. Dessutom kan en tredje trådbunden mikrofon, som JBL PBM100 trådbunden mikrofon, också anslutas till den omkopplingsbara Guitar/Mic 2-ingången (tillgänglig på Partybox 310 & 710). Detta kommer också att fungera när den icke-omkopplingsbara Guitar-ingången används på andra Partybox-modeller. Detta kommer dock att kringgå karaokeeffekterna, inklusive eko för den anslutna mikrofonen och generellt ha en något annorlunda ljudingång till en mikrofon.*Detta inkluderar Partybox On-The-Go, maximalt två trådlösa mikrofoner kan anslutas och användas samtidigt. Den medföljande standardmikrofonen till Partybox On-The-Go kan endast anslutas till den Partybox On-The-Go som den medföljde. Den kan inte heller anslutas trådlöst till andra Partybox-modeller eller bärbara högtalare än den Partybox On-The-Go som den medföljde. Endast en trådlös standardmikrofon för Partybox On-The-Go kan anslutas åt gången såvida inte användaren köper till en extra trådlös JBL-mikrofon (säljs separat), en reservdel fungerar endast som en reservdel, inte samtidigt. PartyBox-modellMikrofonarrangemangPortar som användsMAXEncorea1 trådlös (i förväg paradkopplad)Ej tillämpligt – trådlös (preparerad, ingen kabelansluten mikrofoningång)1100/110/Encore Essential1 kabelansluten ELLER 2 trådlösa (dongel)Mikrofoningång22001 kabelansluten ELLER 2 trådlösa (dongel)Mikrofoningång23001 kabelansluten ELLER 2 trådlösa (dongel)Mikrofoningång2310/310 MC*/7101 kabelansluten OCH 2 trådlösa (dongel)Mikrofoningång OCH mikrofon-/gitarringång310001 kabelansluten ELLER 2 trådlösa (dongel)Mikrofoningång2On The Go1 kabelansluten OCH 1 trådlös (parkopplad på förhand) ELLER 2 trådlösa (dongel)Mikrofoningång OCH Ej tillämpligt – trådlös (i förväg parkopplad) ELLER Mikrofoningång (den i förväg parkopplade mikrofonen fungerar inte samtidigt när dongeln används)2 ELLER 2 * Partybox 310 MC – är en standard Partybox 310, som levereras med en trådbunden mikrofon (PBM100).

Registrera din produkt

p>Äger du denna produkt?
Registrera den här!
För enklare garanti- och serviceärende

Registrera dig

Måndag – fredag: 09:00-17:00
Lördag – söndag: 09:00-15:00