TWS-lägesfunktioner och begränsningar

Du kan koppla ihop av samma Partybox-modeller (t.ex. 2 x Partybox 310 eller 2 x Partybox 100) i TWS-läget genom att trycka på och hålla ned Bluetooth-knappen på båda högtalarna i 5 sekunder, eller genom att trycka på de särskilda TWS-knapparna på bakpanelerna på båda högtalarna på Partybox 110, 310 och 710. Det är möjligt att koppla ihop två Partybox-modeller med trådbunden anslutning (t.ex. 1 x Partybox 310 och 1 x Partybox 100). Det går även att koppla ihop två Partybox-modeller trådlöst i Party-läge men detta är endast möjligt med de nyare Partybox-modellerna – Partybox 110, 310 och 710. Partybox 200 och 300 kan parkopplas i TWS-läge eftersom de är samma modell förutom att det finns ett batteri i Partybox 300. Om du ansluter ett instrument eller en mikrofon till en Partybox-högtalare medan du använder TWS, kommer instrumentet eller mikrofonen som är ansluten till en högtalare endast att höras i denna högtalare. Du kommer inte att höra instrumentet eller mikrofonen i båda högtalarna. Om det är nödvändigt att få instrument att spelas upp av två eller flera PartyBox-högtalare är det möjligt att använda en RCA- eller aux-kabel – ansluten från RCA- eller aux- eller kedjekopplingsutgången på högtalaren som instrumentet eller mikrofonen är ansluten till, med kabel till RCA- eller aux- eller kedjekopplingsingång på den sekundära högtalaren. Alternativt kan en liten mixningskonsol användas för att ansluta ljudkällor till denna mixer och sedan skicka den mixade ljudsignalen till högtalarna med en kabelanslutning.