Information om fast programvara – JBL Firmware Update-appen

Om du har problem med hörlurarnas' Bluetooth-frånkoppling och återanslutning i viloläge finns det en ny app för uppdatering av den fasta programvaran som löser problemet. Börja med att ladda ner appen "JBL Firmware Update" (se länkarna nedan).
Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jbl.tune.update
App Store: https://apps.apple.com/gb/app/jbl-firmware-update/id1548227663

Efter nedladdning kan du uppdatera hörlurarnas fasta programvara därifrån.
Nedan ser du steg för steg-bilder av uppdateringsprocessen.

Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg Screenshot_JBL FW Update-01.jpg