Hur fungerar ShareMe?

För modellerna E40BT och E50BT Anslut den första hörluren via Bluetooth till din mobila enhet Tryck på ShareMe-knappen en gång Tryck på ShareMe-knappen på de andra hörlurarna två gånger (!) Hörlurarna kommer att ansluta till varandra. När du ändrar volymen på källenheten eller Bluetooth-anslutna hörlurar, ändras volymen bara på DE hörlurarna (och i vissa fall källenheten, t.ex. iOS-enheter och nyare Android), inte på den enhet som är ansluten via ShareMe. När du ändrar volymen på via-ShareMe-ansluten hörlurar (2:a), ändras inte volymen på källenheten, eller på de hörlurar som är anslutna via Bluetooth. För att sammanfatta: båda hörlurar har sin individuella volymnivå. För Everest-modeller (inte ELITE ). Anslut hörlurarna via Bluetooth till din mobila enhet Ställ in den 2:a enheten (högtalare, hörlurar så länge de har Bluetooth) till "BT discovery mode" Tryck på ShareMe-knappen på Everest-hörlurarna (knapp märkt med ett litet ”s”) Everest kommer att ansluta till Bluetooth-enheten. När du ändrar volymen på källenheten eller på Everest, ändras volymen bara på Everest (och i vissa fall källenheten, t.ex. iOS-enheter och nyare Android), inte på den enhet som är ansluten via ShareMe. När du ändrar volymen på en via-ShareMe-ansluten Bluetooth-enhet (2:a), ändras inte volymen på källenheten eller Everest. Observera att det inte går att använda ShareMe om du lyssnar på analog signal via kabel. Både E-serien och Everest-modellerna stänger av Bluetooth-kretsarna så fort du sätter i ljudkabeln, så det går inte att göra en återsändning.