Pulse 4: Ljusshowen har låg intensitet

Ljusshowens intensitet beror på hur stor mängd ljudsignal som skickas till enheten.

Om du upplever en ljusshow som inte rör sig så mycket är det troligt att du inte använder en funktion på din telefon som heter Bluetooth Absolute Volume*. Det innebär att volymen på din telefon/surfplatta/enhet styrs oberoende av högtalarvolymen.

Om du har Pulse 4 inställd på maximal eller nästan maximal volym, men volymen på din enhet är inställd på en låg nivå, kommer ljusshowen att visa liten eller ingen effekt. Allt du behöver göra är att ändra på det. Vrid upp volymen på enheten till max och ställ in Pulse 4 på önskad volym. Det skickar rätt nivå till högtalaren och ljusshowen visar stor effekt. Det gynnar också ljudkvaliteten. Vi rekommenderar därför att du alltid har volymen på din enhet på hög nivå och sedan justerar volymen på högtalaren. På så sätt kan du njuta av ljusshowen samtidigt som du får bra ljudkvalitet. Om möjligt, kan du också konfigurera din enhet för Bluetooth Absolute Volume*.

*BLUETOOTH ABSOLUTE VOLUME: De flesta telefoner/surfplattor/enheter använder nu Bluetooth Absolute Volume (även kallad volymsynk) som standard. Det är en funktion som synkroniserar enhetens och högtalarens volym och gör det möjligt att styra högtalarvolymen genom att ändra volymen på enheten eller högtalaren. Volymen som sänds från enheten är fixerad på full volym.
Gäller för:
Kategori: Troubleshooting