Vad är nytt i Pulse 4-firmwareversion 0.5.1.0?

En ny firmwareversion har släppts för Pulse 4, nedan ser du en lista över förbättringarna:
  1. Stöder Bluetooth 5.1-profil.
  2. Förbättrar stabiliteten i stereoinstallationen med hjälp av appen JBL Portable*.
  3. Förbättrar kompatibiliteten med Mac-datorer.
  4. Förbättrar ljusshow-synkronisering med musik.
Uppdateringen av den inbyggda programvaran installeras som en OTA-uppdatering:
  1. Hämta och installera JBL Portable*-appen från Google Play/App Store.
  2. Anslut din Pulse 4 till din telefon/surfplatta via Bluetooth.
  3. Öppna JBL Portable-appen och vänta tills Pulse 4 visas.
  4. På skärmen Pulse 4 väljer du inställningar (kugghjulssymbol) längst ned på sidan. Den röda punkten anger att en uppdatering är tillgänglig.
  5. Fortsätt med att installera uppdateringen av den inbyggda programvaran.
*JBL Portable är det nya namnet på JBL Connect-appen, namnet kommer att ändras i januari 2021.
Gäller för: