Varför blinkar alla LED-lampor på den övre panelen när de är påslagna? Varför kan inte produkten anslutas eller varför fungerar den inte?

Varför blinkar alla LED-lampor på den övre panelen när de är påslagna? Varför kan inte produkten anslutas eller varför fungerar den inte?

Lysdioderna på den övre panelen blinkar eftersom OTA-firmware-uppdateringen pågår. Produkten ska fungera när uppgraderingen är klar. Det kan ha orsakats av ett tidigare avbrott i en uppdatering.

Det bör gå att lösa problemet genom att göra följande:

• Anslut strömkabeln och vänta i minst fem minuter tills Partybox Ultimate har slutfört uppdateringen.
  • Om Partybox Ultimate slutar blinka, men inte kan slås på, utför en fabriksåterställning genom att trycka på de två knapparna nedan i mer än 10 sekunder: Moment (hjärtsymbol) och Play (eller via JBL One-appen). När detta är gjort trycker du på strömknappen.
Gäller för:
Kategori: Troubleshooting