Information om PartyBox TWS

Det är möjligt att para ihop två JBL PartyBox-högtalare genom TWS-läget (True Wireless Stereo).

Partybox On-The-Go/100:
Parkoppla bara vänster PartyBox först och låt höger PartyBox vara avstängd. Högtalaren som har parkopplats först tilldelas automatiskt vänster kanal. Slå nu på den högra PartyBox-högtalaren och fortsätt med TWS-parning (detaljerad info nedan).

PartyBox 200/300/1000:
En knapp (L/R) på baksidan av högtalarna används för att tilldela rätt kanal till högtalarna efter parkopplingen.
För att aktivera TWS-läget trycker du och håller Bluetooth-knappen på den första högtalaren nedtryckt i ca. 5 sekunder tills meddelandesignalen hörs. Därefter trycker du och håller ner Bluetooth-knappen på den andra högtalaren tills meddelandesignalen hörs (se nedan). TWS-läget är nu aktiverat. För att inaktivera TWS, trycker du och håller in Bluetooth-knappen på en av högtalarna eller stänger av en av högtalarna.
Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
Tryck på knapparna som är märkta TWS på båda högtalarna för att ansluta dem i TWS-läge (se objekt 2 i bilden nedan, med två högtalare på knappen).
TWS kan aktiveras och inaktiveras på distans i JBL Partybox-appen, utöver att tilldela de vänstra och högra kanalerna till rätt högtalare.
När TWS-anslutningen har ställts in kommer den att vara i stereoläge som standard om båda högtalarna är av samma modell, annars kommer högtalarna att vara i Party-läge som standard om olika Partybox-modeller används. Du kan också växla mellan stereo- och partyläge i JBL PartyBox-appen om två av samma Partybox-modeller används.

Observera: TWS-läget kan endast aktiveras när högtalarna är av samma modell med undantag för PartyBox 200 och PartyBox 300, vilka kan parkopplas via TWS. Det är inte möjligt att aktivera TWS med en PartyBox 1000 och en PartyBox 300. Det är inte möjligt att aktivera TWS med en PartyBox 100 och PartyBox 200. Det är dock möjligt att ansluta högst två av antingen Partybox 110, 310, 710 eller Encore/Essential, tillsammans i Party-läge – de två högtalarna behöver då inte vara av samma modell, men Stereo-läget är inte möjligt.

Can’t find what you’re looking for?

Call Us

Call Us

Talk to a product expert
Call Us now at: +46 850512632

Måndag – fredag: 09:00-17:00

E-mail Us

E-mail Us

365 days a year

We will respond within one business day.

Email Us
Chat with Us

Chat with Us