Parkopplingsproblem med en dator eller PC

I de flesta fall där en dator/PC/laptop har problem att parkoppla med en Bluetooth-källa (portabel högtalare/hörlurar/aktiv högtalare) så orsakas detta av din dators/PC:s/laptops Bluetooth-drivrutiner (mjukvara).
Drivrutinen (mjukvaran) bör stödja följande Bluetooth-protokoll för att kunna spela upp musik/ljud från din dator/PC/laptop:
• A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) drivrutin för din dator / PC / hörlurar för att överföra musik.
• AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) drivrutinen för att skicka hoppa / vidarebefordra / pausa / spela musik till din enhet
Ha alltid den senast tillgängliga drivrutinsversionen för din dator eller laptop.

Besök din datortillverkares hemsida för att ladda ner den rätta drivrutinen på din dator. Dem har vanligtvis en sektion kallad ”Support” eller “Nedladding”. Om så inte är fallet ber vi dig att kontakta deras kundsupport.
Gäller för:
Kategori: Connectivity