Så här återställer du funktionen Avancerade kontrolldragningar

Så här återställer du funktionen Avancerade kontrolldragningar

För att återetablera funktionaliteten hos de avancerade svepkontrollerna (detaljer i bilden nedan), uppdatera först appen My JBL Headphones i Google Play/App Store.
När installationen är klar kopplar du öronsnäckorna till din telefon/surfplatta via Bluetooth och öppnar appen.
Öronsnäckorna kommer att upptäckas och visas i appen och du bör se att en firmwareuppdatering är tillgänglig.

Obs: Avancerade touchkontroller inaktiveras som standard. I appen My JBL Headphones går du till Inställningar Settings.pngnär dina öronsnäckor visas, väljer sedan Gester och aktivera Avancerade svepkontroller. Du kan nu välja varje funktion och tilldela den till en specifik gest.

HPAPPSW1.png HPAPPSW2.png
HPAPPSWIPE1.png HPAPPSWIPE2.png

Gäller för:
Kategori: Troubleshooting