Funktionen SilentNow och My Larm

JBL Tour One hjälper dig att skapa en perfekt ljudvärld där du kan fokusera helt på dina uppgifter.
Med JBL Tour One och Tour Pro+ TWS kan du få tysta ögonblick med SilentNow. Brusreducering aktiveras utan Bluetooth, bara genom att trycka på en särskild knapp på hörlurarna (eller genom att trycka på öronsnäckan) eller genom att styra via My JBL Headphones-appen. Det hjälper dig också att spara batteritid.
Du kan även få hjälp med att vakna upp med My Alarm, som gör det möjligt att ställa in sömn- och vakentider och som styrs via My JBL Headphones-appen. Du kan ställa in en vilo- och väckningstimer för att gradvis sänka volymen på hörlurarna för sömn, växla till SilentNow-läge under en viss tid och sedan väcka dig vid en viss tidpunkt.

Sleep now.png Sleep now 2.png Sleep now #3.png