Brusreduceringen vi använder i vår JBL TOUR-serie

True Adaptive NC finns på Tour One och möjliggör realtidsövervakning av yttre omgivningar och personliga attribut som rörelse, hår, glasögon och automatiska justeringar av NC-prestanda och EQ.

Om du inte föredrar den automatiska ändringen av avbeställningsprestanda' kan du få en finjusterad avbokningsnivå genom att välja ”Vardagsläge” i appen.

Adaptiv brusreducering - tillgänglig på Tour Pro+ TWS - lyssnar på omgivningsljud med hjälp av externa och interna mikrofoner och skapar sedan den inverterade fasen tillbaka till lyssnaren för att skapa bruselimineringseffekten.