Vad kan jag göra med JBL Tour Pro 2 Smart Case?

Med JBL Tour Pro 2 kan du hitta den kontrollmetod du föredrar i alla situationer. När du vill styra dina hörlurar behöver du inte längre ta ut telefonen, öppna JBL Headphones-appen och vänta på att hörlurarna ska anslutas i appen. Alla funktioner är tillgängliga direkt i Smart Case, där du enkelt kan välja vilken nyckelfunktion som helst, direkt från appen.

Några av de funktioner du kan komma åt i Smart Case inkluderar att spela upp och pausa din musik, hoppa till nästa/föregående spår, volymjustering, svara på/avvisa samtal, anpassa EQ-inställningarna, rumsligt ljud, ANC och Ambient Sound Control, timer och klocka, ta emot meddelanden, skärmsläckare och en batteriindikator.

Gäller för: