Stöds denna Partybox av JBL Partybox-appen?

Den här modellen stöds av JBL Partybox-appen.
Hämta JBL Partybox-appen från App Store eller Google Play och installera den för att använda följande funktioner:

INSTÄLLNINGAR: OTA-uppdatering | Version av inbyggd programvara | Snabbstartsguide

FJÄRRKONTROLL: Musikuppspelning – spela/pausa och byt spår | Karaoke – bas/diskant/eko | DJ-ljudeffekt – här kan du byta vilka samplingar du hör när du trycker på de tre ljudeffektsknapparna på ovansidan, eller spela alla de tillgängliga ljuden på en skärm | Kontroll på ovansidan | Välj källa | Basförstärkning – på/av

LJUSSHOW: Anpassa din ljusshow i realtid – byt ljusteman och animationer så att de passar ditt humör | Sätt på eller stäng av animationer | Sätt på eller stäng av stroboskopet | Anpassa färgen (förinställningar eller färgpalett) | SOLO-läge

VRID UPP VOLYMEN: Anslut i TWS, byt stereokanaler och aktivera Party-läge