Soundbaren identifieras under installationen. Hur löser jag det?

Soundbaren identifieras under installationen. Hur löser jag det?

1. Se till att enheten med JBL One-appen är mindre än 10 m från soundbaren under den ursprungliga konfigurationen.
  2. Se till att JBL-soundbaren är ansluten till vägguttaget och att strömlampan på den lyser.
  3. Dra ut nätsladden, vänta 10 sekunder, anslut nätsladden igen och vänta tills högtalaren har systemet startat.
  4. Flytta antingen soundbaren eller routern tillfälligt så att de kommer närmare varandra.  Om anslutningen lyckas kanske den ursprungliga placeringen var för långt från routern för att kunna upprätthålla en stabil anslutning.
  5. Prova att använda en annan enhet med JBL ONE-appen installerad och ansluten till hemnätverket.