Hur du ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk

Du kan strömma din favoritmusik via Wi-Fi till din JBL BAR 9.1 Surround genom att lägga till den till ditt nätverk. Slå på din soundbar. Ladda ned appen Google Home till din telefon. Aktivera Bluetooth och platstjänster på din enhet. Öppna appen Google Home och följ instruktionerna. Du är nu ansluten till ditt Wi-Fi-nätverk och kan strömma musik till ditt system. Din soundbar kommer nu att kunna uppdateras automatiskt så att du alltid har bästa möjliga prestanda.
Kategori: Product information

Can’t find what you’re looking for?

Call Us

Call Us

Talk to a product expert
Call Us now at: +46 850512632

Måndag – fredag: 09:00-17:00

E-mail Us

E-mail Us

365 days a year

We will respond within one business day.

Email Us
Chat with Us

Chat with Us