Hur du paketerar din produkt när den ska skickas till vårt servicecenter

Hur du paketerar din produkt när den ska skickas till vårt servicecenter

VI rekommenderar starkt att du använder originalkartongen med dess stötabsorberande förpackningsmaterial.

Har du inte kvar originalkartongen?

Vänligen följ dessa viktiga riktlinjer för att försäkra dig om att du paketerar enheten på ett säkert sätt som förhindrar skador under transport.

• Använd aldrig enbart bubbelplast.
  • Välj en robust kartong som tillåter minst 10 cm förpackningsmaterial mellan enheten och kartongens väggar. Att placera enheten i en kartong utan rejäla, stötabsorberande material kommer resultera i skador på enheten.
  • Använd förpackningsmaterial som inte glider runt och som inte kan skadas av att enheten rör på sig eller omskakas. Luftkuddsisolering och packchips rekommenderas enbart till väldigt lättviktiga produkter.
För större produkter - såsom soundbars, subwoofers och PartyBoxar.

Utöver ovanstående anvisningar råder vi följande:

• Använd antingen skumgummiplattor, kraftiga kartongplattor eller andra robusta material som håller enheten helt stilla i lådan, även om lådan skulle skakas med stor kraft.
  • Tänk på att ha minst 10 cm förpackningsmaterial mellan produkten och lådans yttre väggar.

På detta sätt bör enheten anlända till destinationen oskadd.

Gäller för:
Kategori: Getting started