Så här ansluter du det trådlösa mikrofonsetet till en Partybox

Så här ansluter du det trådlösa mikrofonsetet till en Partybox

För att ansluta JBL:s trådlösa mikrofonset till en Partybox ansluter du den medföljande dongeln med 6,3 mm kontakt till mikrofoningången på en Partybox. Slå nu på dongeln och Partyboxen. Dongelns strömknappslampa ska förbli tänd, om lampan släcks eller inte förblir tänd är den släckt och måste laddas med den medföljande USB-kabeln.*

Slå nu på en eller båda mikrofonerna efter behov och öka mikrofonvolymen och förstärkningen till önskad nivå. LED-skärmen visar ett kanalnummer ”CH-1”, ”CH-2”, osv. Kanalnumret kan inte ändras manuellt och kan ändras mellan strömcykler, men alla kanaler ansluts automatiskt till dongeln. Om LED-skärmarna inte visar ett kanalnummer måste batterierna i mikrofonerna bytas ut.

*Att ladda dongeln under användning rekommenderas inte och kommer sannolikt att orsaka oönskade störningar.