Hur aktiverar jag integrering av röstassistent SIRI® och Google Now™ på min JBL Boombox?

Hur aktiverar jag integrering av röstassistent SIRI® och Google Now™ på min JBL Boombox?

1) Ladda ner och kör den senaste JBL Connect-appen på din telefon 2) JBL Connect-appen börjar söka efter din JBL Pulse 3 (se först till att din högtalare är ansluten via Bluetooth) 3) Använd skjutknappen i JBL Connect-appen för att ställa in telefonen på röstaktiverat läge 4) Tryck bara på ”Spela”-knappen på din JBL Pulse 3 (du hör ett kort pip) och börja tala in dina kommandon via SIRI och Google Now. 5) Du hittar mer information om röstkommandon via SIRI and Google Now på följande länkar: SIRI: https://support.apple.com/HT204389 Google Now: https://support.google.com/websearch/answer/2940021