Skillnad mellan True Adaptive brusreducering och Adaptive brusreducering

Skillnad mellan True Adaptive brusreducering och Adaptive brusreducering

True Adaptive-tekniken för brusreducering är en funktion som justerar bruselimineringsnivåerna i realtid, 50 000 gånger per sekund för att ta hänsyn till omgivande omgivningsljud och personliga attribut som rörelse, hår och glasögon för att leverera förstklassig brusreducering och omslutande ljud i alla miljöer.
Med hjälp av mikrofonerna Feed Forward och Feed Backward övervakar Adaptive brusreduceringstekniken de yttre ljuden och tar upp låga frekvenser och neutraliserar dem innan de når örat. Hörlurarna genererar ett ljud som 'fasinverteras 180 grader till det oönskade bruset, vilket resulterar i att de två ljuden tar ut varandra.