Ändra högtalarens namn

1. Om du vill ändra namnet på högtalaren måste du först ansluta den till en enhet via Bluetooth och ladda ner appen JBL Connect.
2. När du har laddat ner appen öppnar du den och väntar tills den känner igen din enhet.
3. Nu när din högtalare är markerad, välj utrustningen som finns antingen under eller till höger om högtalarbilden.
4. När du har valt utrustning kan du välja att redigera namnet genom att klicka på den lilla pennikonen.
5. När du har ändrat namnet visas meddelandet "Reconnect to  Apply New Name" (Återanslut till  Tillämpa nytt namn)
6. Gå till dina Bluetooth-inställningar och välj "Forget This Device" (Glöm den här enheten) och återanslut sedan för att fastställa det nya högtalarnamnet.