Information om firmware-version för Boombox 2

En ny firmwareversion har släppts för Boombox 2 (version 0.4.4.0), nedan ser du en lista över förbättringarna:
1. Förbättrad Bluetooth-stabilitet.
2. Stöd för PartyBoost med aux-in-anslutning.
3. Förbättringar av byte mellan PartyBoost- och Stereo-läge.
4. Förbättrad stabilitet för firmware-uppdateringar med iOS.
5. Förbättrad stabilitet vid musikväxling mellan aux-in- och Bluetooth-anslutning.

Firmware-uppdateringen installeras som en OTA-uppdatering:
1. Hämta och installera JBL Portable-appen från Google Play/App Store eller uppdatera appen om du redan har laddat ner den.
2. Anslut din Boombox 2 till din telefon/surfplatta via Bluetooth.
3. Öppna JBL Portable-appen och vänta tills Boombox 2 visas.
4. På Boombox 2-skärmen väljer du Inställningar (kugghjulssymbol).
5. Fortsätt med att installera firmware-uppdateringen.