JBL Club 950NC

Trådlösa over-ear-hörlurar med brusreducering

40
91
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
16 Hz - 22 kHz
2.1
0.8
9.3
3.7
7.9
3.1
6
2.4
4.6
1.8
1
3.3
372
13.12
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, _x001F_/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<6 dBm
5.0
2
30
55
Ja

Försvinn in i musiken med adaptivt brusreducerande hörlurar

Förflytta dig ända fram till scenen. De eleganta JBL CLUB 950NC-hörlurarna är inspirerade av musikproffs och har legendariskt JBL Pro Sound och Hi-Res-ljud, vilket gör det enkelt att lämna världen bakom sig alla 55 timmarna Bluetooth-speltid, tack vare adaptiv brusreducering, sköna over-ear-kåpor och en hopfällbar, bärbar design. Och EQ-personanpassning och basförstärkning med en enda knapptryckning garanterar att varje kristallklar ton låter som om den spelas bara för dig.

Sätt JBL CLUB 950NC-hörlurarna över öronen och förflytta scenen till dig. Legendariskt JBL Pro Sound och Hi-Res-ljud ger dig ett brett spektrum av detaljer och tydlighet för den ultimata lyssningsupplevelsen.
Vill du ha en lugn resa till jobbet? Studier utan distraktioner? Det ordnar vi. Stäng ute världen runtomkring och njut av din favoritmusik. Håll bara inne Smart Ambient-knappen i några sekunder för att komma dit du trivs bäst.
De bästa hörlurarna är de du glömmer att du har på dig. JBL CLUB 950NC har vadderade, ovala öronkupor som sitter bekvämt över dina öron. Och det kombineras med förstklassig design, tillverkad i högkvalitativa material som inkluderar metallgångjärn och elegant infattning.
Med en ineffekt på 2 000 mW gör dessa hörlurar dig inte besviken i kritiska ögonblick – den specialdesignade talspolen och magneten har högre motstånd mot strömspikar. Vill du ha mer bas? Inget kan vara enklare. Tryck på basförstärkningsknappen på öronkåpan så får du ljudet du vill ha utan att missa en enda takt.
Oavsett om du föredrar Google Assistent eller Amazon Alexa så fixar dina JBL CLUB 950NC-hörlurar det. Använd My JBL Headphones-appen för att ställa in din röstassistent och knacka på din vänstra öronkåpa för att skicka SMS, spela din favoritmusik, kolla vädret med mera. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.
Tryck på STAGE+ i My JBL Headphones-appen för att omedelbart transporteras till DJ-båset. JBL har samarbetat med några av världens bästa DJ:ar för att fånga ljudet från deras personliga inspelningsstudior, så att du kan lyssna som proffsen gör.
Dina nattliga lyssningsstunder kan enkelt sträcka sig till nästa dag utan problem – du får 55 timmars Bluetooth-anslutning (och 22 timmar med ANC på) innan du behöver ladda.
Inget mer letande efter lugn och ro för att ta ett samtal. Dual-mic-tekniken i JBL CLUB 950NC tar bort omgivande ljud när du pratar i telefon, så du kan ringa var som helst. Från trådlös musik, smidigt ansluten med Bluetooth 5.0, till handsfree-samtal – hörlurarna hänger med när du rör dig.
Behöver du hålla koll på omgivningen? Ett kortare tryck på Smart Ambient-knappen aktiverar Ambient Aware utan att pausa musiken. Prata med människor runt dig utan att ta av hörlurarna – TalkThru sänker musiknivån och förstärker röster utifrån.
Ta med dina hörlurar på nästa resa, lång eller kort. Den hopfällbara designen gör att de är lätta att ta med överallt, och det smidiga, hårda bärfodralet håller dem skyddade i din väska eller ficka.
Du vet hur du vill ha din musik. Det gör JBL också. JBL Club 950NC-hörlurar kommer med Personi-Fi. Med några få steg låter Personi-Fi dig skräddarsy din ljudprofil baserad på kön, ålder och smak för att ge dig bästa möjliga lyssnarupplevelse. Personi-Fi finns i den senaste versionen av My JBL Headphones-appen som är gratis att ladda ner.

Vanliga frågor och Så här går det till

8 resultat
  • JBL Club hörlurar stödjer inte aptX. Det finns ett antal olika plattformar att basera produkterna på och vi har valt plattform efter vad som ger bäst ljudkvalitet och användarupplevelse. Den plattform vi har valt uppfyller kraven för JBL Club perfekt, både beträffande röstintegration och ljudinställningar, och gör samtidigt att hörlurarna ger högupplöst ljud med bästa kvalitet.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Slå på hörlurarna och håll knapparna Vol+ och Vol- intryckta samtidigt i 5 sekunder. LED-indikatorn blinkar med två färger och du har nu återställt till fabriksinställningarna.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • Vissa av DJ EQ-kurvorna har tagits bort från My JBL Headphones-appen, se utgivningsanteckningarna för den senaste app-versionen nedan:

NYHETER
    – Stöd tillagt för TOUR PRO+ TWS och TOUR ONE Global version
    – Borttagning av utgångna DJ-signaturer

https://play.google.com/store/apps/details?id=jbl.stc.com&hl=en&gl=US
  • True Adaptive-tekniken för brusreducering är en funktion som justerar bruselimineringsnivåerna i realtid, 50 000 gånger per sekund för att ta hänsyn till omgivande omgivningsljud och personliga attribut som rörelse, hår och glasögon för att leverera förstklassig brusreducering och omslutande ljud i alla miljöer.
    Med hjälp av mikrofonerna Feed Forward och Feed Backward övervakar Adaptive brusreduceringstekniken de yttre ljuden och tar upp låga frekvenser och neutraliserar dem innan de når örat. Hörlurarna genererar ett ljud som 'fasinverteras 180 grader till det oönskade bruset, vilket resulterar i att de två ljuden tar ut varandra.