Synchros E40BT

Bluetooth®-fähiger On-Ear-Kopfhörer mit dem bekannten JBL-Sound

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Bluetooth
Bluetooth Transmitter Power
less than 4dBm
Rated Power Input
30mW
Frequency Response
20Hz – 22kHz
Input Impedance
32 ohms
Maximum SPL
114dB @ 30mW
Microphone Sensitivity
-42dBV/Pa @ 1kHz
Driver
40mm

On-ear stereo headphones featuring Bluetooth® connectivity with ShareMe music sharing.

Nästa generations on-ear-stereohörlurar med JBL:s legendariska ljud, Bluetooth®-anslutning med ShareMe-musikdelning och mobiltelefonanpassade funktioner – allt i en elegant, modern utformning. Nya E40BT tar JBL:s legendariska klassiska ljud, lägger till avancerade Bluetooth- och mobilfunktioner och paketerar det hela i elegant utformning som är både bekväm och uppseendeväckande. JBL:s ingenjörer har kombinerat generösa 40-mm element med PureBass så att dina öron får ett fylligt frekvensomfång med kraftig, oförvrängd bas. Bluetooth-tekniken gör att du kan ansluta trådlöst till telefoner, surfplattor och musikspelare och ger enknappsåtkomst till en kristallklar uppkoppling till din mobiltelefon tack vare brusreduceringstekniken Pure Konnexx. Inbyggd ShareMeTM låter dig strömma musik trådlöst till andra ShareMe-hörlurar. Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri ger 16 timmars speltid och när batteriet är tomt kan du använda den medföljande aux-kabeln och fortsätta lyssna utan avbrott. Förutom kanonljud är E40BT byggd för komfort, elegans och hållbarhet. Ergonomisk huvudbygel och 360-gradersleder ger en personlig passform och långvarig komfort. De lyxigt mjuka öronkuddarna i skinn omsluter öronen på ett bekvämt under långa dagar och stänger ute distraherande ljud från omgivningen. E40BT:s eleganta design och fyra unika färgkombinationer är ett ställningstagande som är lika tydligt som ljudet.

E40BT är eleganta, trådlösa hörlurar som kompletterar smarta enheter och surfplattor på perfekt sätt. Det är även ett socialt nav: aktivera ShareMe genom att nudda vid öronkåpan och strömma sedan din musik till ett par andra ShareMe- hörlurar. E40 är som en "konsert för två".
Lyssna hela dagen, ladda upp på natten. Det inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger E40 kraft för generösa och klassledande 16 timmars speltid utan avbrott. Och skulle det hända att kraften tar slut kan du använda den medföljande 3,5 mm aux-kabeln för att spela passivt. Det ingår även en microUSB-kabel för uppladdning.
E40BT håller dig uppkopplad, inte fastlåst. Växla sömlöst mellan att lyssna på musik och prata i telefon med en enkel knapptryckning. Tala trådlöst via den inbyggda mikrofonen och upplev ren, tydlig uppkoppling tack vare Pure Konnexx-ekoeliminering.
E40BT spelar kompromisslös diskant och fyllig bas – prestanda på högsta nivå som återger ett brett frekvensomfång på 10 Hz till 24 kHz. De stora elementen i kombination med JBL:s PureBass garanterar en dynamisk, störningsfri lyssningsupplevelse – Hear the Truth.
Den lätta och ergonomiska huvudbygeln har mjuka skinnklädda öronkuddar som omsluter öronen och gör att du bekvämt kan lyssna hela dagen och stänga ute allt oväsen från omgivningen. 3D-leder i aluminium lägger öronkudden perfekt vid örat för optimal passform och bärbarhet.
E40BT:s uppseendeväckande moderna design och fyra färgalternativ visar tydligt vem du är.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • För modellerna E40BT och E50BT Anslut den första hörluren via Bluetooth till din mobila enhet Tryck på ShareMe-knappen en gång Tryck på ShareMe-knappen på de andra hörlurarna två gånger (!) Hörlurarna kommer att ansluta till varandra. När du ändrar volymen på källenheten eller Bluetooth-anslutna hörlurar, ändras volymen bara på DE hörlurarna (och i vissa fall källenheten, t.ex. iOS-enheter och nyare Android), inte på den enhet som är ansluten via ShareMe. När du ändrar volymen på via-ShareMe-ansluten hörlurar (2:a), ändras inte volymen på källenheten, eller på de hörlurar som är anslutna via Bluetooth. För att sammanfatta: båda hörlurar har sin individuella volymnivå. För Everest-modeller (inte ELITE ). Anslut hörlurarna via Bluetooth till din mobila enhet Ställ in den 2:a enheten (högtalare, hörlurar så länge de har Bluetooth) till "BT discovery mode" Tryck på ShareMe-knappen på Everest-hörlurarna (knapp märkt med ett litet ”s”) Everest kommer att ansluta till Bluetooth-enheten. När du ändrar volymen på källenheten eller på Everest, ändras volymen bara på Everest (och i vissa fall källenheten, t.ex. iOS-enheter och nyare Android), inte på den enhet som är ansluten via ShareMe. När du ändrar volymen på en via-ShareMe-ansluten Bluetooth-enhet (2:a), ändras inte volymen på källenheten eller Everest. Observera att det inte går att använda ShareMe om du lyssnar på analog signal via kabel. Både E-serien och Everest-modellerna stänger av Bluetooth-kretsarna så fort du sätter i ljudkabeln, så det går inte att göra en återsändning.