JBL JR300BT

Trådlösa on-ear-hörlurar för barn

32.0
32.0
1.0
110.0
3,88
4.0
Bluetooth-profiler
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
<2
10.0
12.0
Ljudbegränsande filter
Ja

Unga rockare förenas.

Säkra, lätta och storleksanpassade hörlurar för barn. De trådlösa JBL JR300BT ger upp till 12 timmars legendariskt JBL-ljud och är roliga även för de yngsta musikälskarna. Hörlurarna är utformade så att de garanterar att volymen alltid är under 85 dB och de enkla knapparna kan användas utan hjälp. Barnen kan lyssna bekvämt med specialdesignade mjuka vadderade öronkuddar med en fjäderlätt passform. Barnen kommer också att tycka det är kul att göra hörlurarna personliga med klistermärkena som ingår.

JBL:s legendariska ljud som är utformat för att alltid begränsa volymen under 85 dB vilket gör dem säkra även för de yngsta musikälskarna.
Barnen kommer att gilla ha en trådlös anslutning på upp till 15 meter och enkla kontrollknappar som vuxna inte behöver hjälpa till med.
Specialdesignade öronkuddar och huvudband med coola färger.
12 timmars batteritid och snabb uppladdning (1 timmes batteritid med 10 minuters laddning)
De barnvänliga kontrollknapparna gör det enkelt och tryggt för barn att använda.
Specialdesignade mjuka vadderade öronkuddar för en fjäderlätt passform.
Kompakt, hopfällbar design som gör musiken väldigt bärbar.
Barnen kan anpassa hörlurarna med klistermärkena som ingår.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • För att återställa JBL Junior 300 BT, starta hörlurarna och koppla in USB-kabeln i en USB-laddare eller USB-port. Ihopparade mobilenheter ska frånkopplas och lysdioden ska vara konstant vit. När USB-kabeln kopplas ur, stängs hörlurarna av. När man startar hörlurarna manuellt, och den senast anslutna mobiltelefonen inte är inom räckvidd, återgår hörlurarna till Bluetooth-ihopparningsläge (en blå lysdiod kommer att blinka) efter fem sekunder.