JBL Duet BT

40
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20Hz - 20kHz
32
183.3
6.47
4.0
16
Ja

Håll undehållningen på hög nivå samtidigt som du är uppkopplad till resten av världen.

JBL DUETBT trådlösa on-ear-hörlurar förmedlar JBL:s klassiska ljud direkt till dina öron. DUETBT är en av våra mest mångsidiga produkter någonsin och har upp till 16 timmars batteritid. Med aluminiumdetaljer och ergonomiska öronkuddar av läder får din underhållning en elegant prägel oavsett vad du gör – arbetar, pendlar eller tar en runda på stan. Du kan smidigt växla mellan att lyssna på musik på din bärbara enhet och att svara i telefon så att du aldrig missar ett samtal eller meddelande. Med ett elegant utseende, olika färgval och fördelen med en avtagbar sladd med fjärrkontroll och mikrofon ser DUETBT-hörlurarna till att du är i kontakt med din värld.

JBL:s klassiska ljud levererat av kraftfulla 40-millimeterselement, i en slimmad och stilren design.
Njut en hel dag eller ännu mer av trådlöst ljud utan att behöva ansluta hörlurarna igen för att ladda.
Ett snabbt laddningspass på två timmar ger dig upp till 16 timmars musik.
Du kan enkelt växla mellan musik på din bärbara enhet och att svara i telefon, så att du aldrig missar ett samtal eller meddelande.
Bekväma öronkuddar och aluminiumdetaljer fulländar hörlurarnas stilrena uttryck.
I det trådbundna läget ger den medföljande sladden, som är kompatibel med de flesta smartphones, smidig musikkontroll och handsfree-samtal.
I trådlöst läge styrs musiken och samtal smidigt med kontroller på kåpan.
En innovativ trasselfri sladd med vinklad plugg gör att du slipper trassel.
Följsamma, sköna öronkuddar ser till dina hörlurar hålls på plats så att du kan njuta musiken – även när du är på språng.
Ett tunt fodral ser till att underhållningen förvaras säkert när du är på väg någonstans.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • Ja, JBL Duet har en ljudkabel som du kan ansluta om du inte vill använda Bluetooth. Ljudkabeln har en mikrofon med en knapp som låter dig pausa/spela upp och hoppa över spår. Du kan även besvara och avsluta telefonsamtal.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.