JBL EVEREST™ 310

40.0
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz-22kHz
32.0
1.0
8,32
Bluetooth-profiler
HFP v1.7, HSP v1.2, A2DP v1.3, AVRCP v1.6
4.1
2.0
20.0
20.0
20.0
Ja
Komfortanpassad huvudbygel i läder
Ja
ShareMe 2.0
Ja
Microphone sensitivity @1kHz dB v/pa
-42

Musiken skapar kontakt. Utan sladdar.

Dra på dig JBL Everest 310 och njut av upp till 20 timmars trådlös frihet, ett spännande Legendary JBL Pro Audio-ljud och den ergonomiska komfort som premiummaterial och en skön passform ger Med hjälp av Share Me 2.0-tekniken kan du ansluta till och dela din musik med vänner via Bluetooth. En snabb 2-timmars omladdning, en snygg design som går att vika platt och ett kompakt och hårt fodral gör de här hörlurarna till det perfekta resesällskapet för din snabba livsstil. En inbyggd mikrofon ger kristallklar kvalitet på handsfree-samtal och enkla kontroller på hörluren ger dig kontroll över musiken. De här hörlurarna finns i fyra metallic-färger och är en hyllning till din livspassion. Våga lyssna.

Njut av all din musik trådlöst.
Njut av samma överlägsna upplevelse och otroliga JBL-ljud som JBL har levererat till konserthallar, studior och vardagsrum i 70 år.
Med ShareMe 2.0 kan du nu para ihop dina hörlurar med andra Bluetooth-hörlurar, oavsett märke, för att dela musik, video och spel – trådlöst.
Det inbyggda batteriet som laddas med mikro-USB ger upp till 20 timmars speltid med snabb uppladdning på bara2 timmar
Inbyggd mikrofon med ekofri funktion för kristallklar kvalitet för handsfree-samtal.
Hörlurarna har utformats ergonomiskt för att passa lyssnarens unika öronkontur. Lyssnaren får en unik komfort som ger längre och bekvämare upplevelser.
En snygg design som går att vika ihop och ett utmärkt hårt fodral ger maximal bärbarhet och skydd

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • För modellerna E40BT och E50BT Anslut den första hörluren via Bluetooth till din mobila enhet Tryck på ShareMe-knappen en gång Tryck på ShareMe-knappen på de andra hörlurarna två gånger (!) Hörlurarna kommer att ansluta till varandra. När du ändrar volymen på källenheten eller Bluetooth-anslutna hörlurar, ändras volymen bara på DE hörlurarna (och i vissa fall källenheten, t.ex. iOS-enheter och nyare Android), inte på den enhet som är ansluten via ShareMe. När du ändrar volymen på via-ShareMe-ansluten hörlurar (2:a), ändras inte volymen på källenheten, eller på de hörlurar som är anslutna via Bluetooth. För att sammanfatta: båda hörlurar har sin individuella volymnivå. För Everest-modeller (inte ELITE ). Anslut hörlurarna via Bluetooth till din mobila enhet Ställ in den 2:a enheten (högtalare, hörlurar så länge de har Bluetooth) till "BT discovery mode" Tryck på ShareMe-knappen på Everest-hörlurarna (knapp märkt med ett litet ”s”) Everest kommer att ansluta till Bluetooth-enheten. När du ändrar volymen på källenheten eller på Everest, ändras volymen bara på Everest (och i vissa fall källenheten, t.ex. iOS-enheter och nyare Android), inte på den enhet som är ansluten via ShareMe. När du ändrar volymen på en via-ShareMe-ansluten Bluetooth-enhet (2:a), ändras inte volymen på källenheten eller Everest. Observera att det inte går att använda ShareMe om du lyssnar på analog signal via kabel. Både E-serien och Everest-modellerna stänger av Bluetooth-kretsarna så fort du sätter i ljudkabeln, så det går inte att göra en återsändning.
  • Slå på hörlurarna och håll knapparna VOLUME+ och VOLUME- intryckta samtidigt i 5 sekunder. Dina hörlurar återställs då till fabriksinställningarna. Detta gäller för Everest 310, 710, Elite 750, 310GA och 710GA.