JBL Club 700BT

40
100
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
16 Hz - 22 kHz
32
1.5
0.6
7.5
3
7.5
3
3.9
1.5
3.9
1.5
1
3.3
283
9.98
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz - 2.480 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, _x001F_/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
<4 dbm
5.0
2
50
Ja

On-ear Bluetooth som ger proffsig ljudkvalitet och prestanda

Fylliga detaljer så att du inte missar ett enda beat. Hård och härlig bas med en enkel knapptryckning. DJ-förinställningar som tar dig med in i diskjockey-båset. JBL CLUB 700BT-hörlurarna har inspirerats av professionella artister och levererar fantastiskt uppslukande ljud som får dig att tro att du är i samma rum som musikerna. Med superbekväm on-ear-design, Ambient Aware- och TalkThru-funktioner samt styrning av Google Assistant och Amazon Alexa är det enkelt att hålla igång festen.

Du behöver inte sitta längst fram på en konsert för att få det bästa ljudet. Högupplöst ljud och legendariskt JBL Pro Sound ger dig detaljer och klarhet. Låt dig uppslukas av musik som låter precis som artisterna ville.
Det ska inte vara krångligt att få perfekt ljud. Tryck bara på knappen på den högra öronkåpan så får du en omedelbar basförstärkning.
JBL CLUB 700BT har skapats för att se till att du blir helt uppslukad av musiken, med mjuka öronkuddar som knappt känns.
Oroa dig inte för att behöva ladda batteriet på ett tag. Med 50 timmars Bluetooth-speltid kommer du behöva vila innan hörlurarna gör det.
Släpp in ljud utifrån med med Ambient Aware och TalkThru. Tänk på säkerheten i trafiken, prata utan att ta av dig hörlurarna.
Ta med dina JBL CLUB 700BT överallt. De är hopfällbara och portabla och får plats i väskan, så de kan hänga med vart som helst, både dag och natt.
Nu behöver du inte längre hitta ett tyst ställe när du ska ta ett samtal. Dual-mic-tekniken i JBL CLUB 700BT filtrerar bort allt bakgrundsljud när pratar i telefon, så du kan ringa var som helst. Tack vare trådlös musik som ansluts sömlöst med Bluetooth 5.0 och handsfree-samtal hänger de här hörlurarna med i ditt tempo.
Skicka SMS, spela din bästa spellista eller kolla vädret, utan att ens röra telefonen. Välj Google Assistent eller Amazon Alexa i My JBL Headphones-appen, sedan fixar röstassistenten detta och mycket mer. Det enda du behöver göra är att trycka på den vänstra öronkåpan. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.
JBL har samarbetat med några av världens bästa DJ:s för att fånga deras egna personliga sound, så nu kan du höra dina favoritlåtar på samma sätt som de gör. Tryck bara på STAGE+ i My JBL Headphones-appen och välj bland DJ-förinställningarna.
Du vet hur du vill ha din musik. Det gör JBL också. JBL Club 700BT-hörlurar kommer med Personi-Fi. Med några få steg låter Personi-Fi dig skräddarsy din ljudprofil baserad på kön, ålder och smak för att ge dig bästa möjliga lyssnarupplevelse. Personi-Fi finns i den senaste versionen av My JBL Headphones-appen som är gratis att ladda ner.

Vanliga frågor och Så här går det till

7 resultat
  • JBL Club hörlurar stödjer inte aptX. Det finns ett antal olika plattformar att basera produkterna på och vi har valt plattform efter vad som ger bäst ljudkvalitet och användarupplevelse. Den plattform vi har valt uppfyller kraven för JBL Club perfekt, både beträffande röstintegration och ljudinställningar, och gör samtidigt att hörlurarna ger högupplöst ljud med bästa kvalitet.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Slå på hörlurarna och håll knapparna Vol+ och Vol- intryckta samtidigt i 5 sekunder. LED-indikatorn blinkar med två färger och du har nu återställt till fabriksinställningarna.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Ja, hörlurarna har flerpunktsanslutning som gör att du kan växla sömlöst mellan anslutna enheter.
  • Vissa av DJ EQ-kurvorna har tagits bort från My JBL Headphones-appen, se utgivningsanteckningarna för den senaste app-versionen nedan:

NYHETER
    – Stöd tillagt för TOUR PRO+ TWS och TOUR ONE Global version
    – Borttagning av utgångna DJ-signaturer

https://play.google.com/store/apps/details?id=jbl.stc.com&hl=en&gl=US