UA Sport Wireless PIVOT

Trådlösa sporthörlurar med säker passform och JBL-teknologi och -ljud

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
5.8
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
102 dBSPL
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
14.0
Antal element per öra
1.0
Hörlurskabel, längd (cm)
51.0
Hörlurskabel, längd (ft)
1.7
Vikt (g)
16.5
Vikt (oz)
0.58
Bluetooth-profiler
HFP v1.7, A2DP v1.3, AVRCP v1.5
Bluetooth-frekvens
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK,π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0-4 dbm
Bluetooth-version
4.2
Laddtid (timmar, från tomt)
2.0
Max speltid med ANC av (timmar)
9.0
Max speltid (timmar)
9.0
Taltid (timmar)
9.0
Comfort Stay Secure Fit
Ja
UA STORM Proof
Ja
Bluetooth
Ja
4-knapps fjärr/mik
Ja
Ambient Aware
Ja
Transportfodral
Ja
Handsfree-samtal
Ja
In-ear
Ja
JBL Charged Sound
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Stöder Siri, Google Now
Ja
Snabbladdning
Nej
Multifunktionell TalkThru-knapp
Ja
Trådlös
Ja

Styr ditt ljud. Pusha dina gränser.

Med UA Sport Wireless Pivot kan atleter träna längre, hårdare och säkrare. Med säker, högpresterande aluminiumdesign och JBL Charged-ljud är skapta för motivation. UA storm- och vattentålig teknologi certifierade enligt IPX7: Dessa hörlurar håller för vilket träningspass som helst och för alla element som kommer i din väg. Hör din omgivning med Bionic Hearing-funktionen som har TalkThru-teknik så att du enkelt och snabbt kan prata med din träningspartner, samt AmbientAware-teknik som gör att du kan höra vad som händer runtomkring. Med Sport Flex Fit-örontoppar erbjuder UA Sport Wireless Pivot en säker och bekväm passform som gör att de håller sig på plats under ditt träningspass. Ett åttatimmarsbatteri tillåter en veckas träning med en enda laddning och dess Bluetooth-anslutning låter dig enkelt ansluta hörlurarna var du än befinner dig.

Svett- och vattentåliga örontoppar i aluminium certifierade enligt IPX7 med hållbar tygkabel garanterar att de kan utstå även ditt hårdaste träningspass.
Med hjälp av unik mikrofon- och ljudteknologi från JBL gör Bionic Hearing att du kan höra din omgivning med två olika ljudtekniker: TalkThru och Ambient Aware. TalkThru sänker volymen och förstärker röster så du enkelt kan prata med din träningspartner. AmbientAware ger en mer uppslukande musikupplevelse och höjer bakgrundsljud så att du kan träna säkrare genom att höra din omgivning.
Trådlöst ljud som håller för en veckas träning.
Säker passform med Sport Flex Fit-örontoppar och behind-the-ear-krok för ökad stabilitet och bekväm bärbarhet.
Lättansluten Bluetooth®-teknik som enkelt kopplas in ger störningsfri funktion utan sladdar.
Stort sound inställt på sport med mäktig bas som pumpar upp din träning.
Gratis 12 månaders premiummedlemskap i MapMyRun™ ingår i köpet. Följ upp dina träningspass, följ upp dina framsteg med mera.

Vanliga frågor och Så här går det till

13 resultat
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• UA Pivot-hörlurarna stöder inte AptX™ och AptX HD™ audio codec.
  • AmbientAware-teknik gör det möjligt för dig att höra din omgivning utan att ta av dig dina UA Pivot-hörlurar. För att aktivera AmbientAware-läget, tryck två gånger på Bionic Hearing-knappen på styrenheten. När du hör en signal och musikvolymen sänks när AmbienAware-läget används. Tryck två gånger på Bionic Hearing-knappen igen för att återgå till normal volym.
  • Hitta startknappen på styrenheten. Håll nere startknappen i upp till 2-3 sekunder och släpp. Efter påslagning visas ett fast blått sken. Om det är första gången du slår på enheten ska den automatiskt aktivera hopparningsläge och visa ett snabbt blinkande blått och rött sken. Se till att den enhet du tänker ansluta till står i sökläge. Hörlurarna ska nu visas på listan över upptäckta enheter inom 3–5 sekunder och anslutas. Efter anslutning visas ett fast blått sken över strömknappen.
  • UA Pivot-hörlurarna levereras med 3 olika hörlurar och förstärkare för att garantera god passform!
  • Med en full laddning kan du förvänta dig upp till 9+ timmars uppspelningstid.
  • Ja. UA React har en IPX7-klassificering som erbjuder fullt skydd från svett och vatten. De kan sänkas ned i upp till 30 minuter.
  • Du kommer att kunna kontrollera volymen genom att trycka ner volymen + volymknapparna på styrenheten.
  • När hörlurarna laddas ser du en röd indikator på styrenheten. När hörlurarna är fulladdade släcks det röda ljuset.