Under Armour Sport Wireless Heart Rate

Pulsövervakande, trådlösa in-ear-hörlurar för idrottsmän

Bluetooth
Speaker drivers
JBL 5.8mm dynamic
Maximum volume
111dB SPL
Frequency response
10Hz - 22kHz
Bluetooth version and profiles
4.2, A2DP v1.3, AVRCP v1.6, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth transmitted frequency and power
2.402GHz - 2.48GHz, <4dBm
Bluetooth transmitted modulation
GFSK, π/4, DQPSK, 8-DPSK
Battery type
rechargeable lithium-ion (3.7V 2x50mAH)
Battery life
up to 5 hours with audio and heart rate enabled
Battery charge time
Less than 2 hours
Controls
three-button controller, right earbud touch sensor
Connector
micro USB
Included
zippered pouch, charge cable, size 5, 6, 7, and 8 eartips, MapMyRun premium voucher

Hitta din zon.

Träna hårdare och smartare med Under Armour® Sport Wireless Heart Rate – Engineered by JBL®. Dessa trådlösa, svettåliga hörlurar ger dig energigivande musik och pulsmätning under uthållighetsträningen, allt direkt i dina öron. Med UA Record™, din instrumentpanel för uppkopplad fitness, kan du visa analyser under pågående träning och analysera dina prestationer allt eftersom din träning fortlöper. Och du kan även lyssna på pulsuppdateringar när du vill tack var en peksensor på höger hörlur.  UA Sport Wireless Heart Rate passar perfekt för löpning, cykling, rodd och alla sorters konditionsträning eftersom de har det legendariska JBL-signaturljudet med PureBass-prestanda som ger dig inspiration och motivation att kämpa på till slutet.

Bekväm in-ear-teknik utvecklad av experter och testad av idrottsmän.
Lyssna på uttalade pulsuppdateringar och optimera din konditionsträning för att nå dina mål – bara genom att röra vid den högra hörluren.
Med UA Record™, din instrumentpanel för uppkopplad fitness, kan du visa analyser under pågående träning och anpassad feedback om pulsen så att du kan förbättra dina prestationer.
Med en egenutvecklad passform för idrottsmän kan du njuta av den mest bekväma och säkra passformen. Bara vrid och lås – så enkelt är det. Hörlurarna kommer garanterat aldrig att göra ont eller falla ur.
Bluetooth-teknologi som är enkel att ansluta ger dig sladdlösa prestanda utan störningar.
Exklusiva, dynamiska högtalarelement av högsta klass från JBL skapar ett stort ljud, och JBL PureBass håller dig full av energi.
De här hörlurarna är utformade i robusta premiummaterial och testade av idrottsmän, de är byggda för att tåla de mest intensiva träningspassen.
IPX5-certifierade med avancerad nanobeläggning, utvecklad för att hålla svett borta.
Påbörja din träning med UA Band och se pulsuppdateringar på handleden.
Räcker nästan för en veckas träningspass med upp till fem timmars träning per laddning.
Kontrollera volym, byt låt och svara i telefon utan att sakta ner tempot med hjälp av en fjärrkontroll på kabeln som fungerar med iOS®- och Android™-enheter.

Vanliga frågor och Så här går det till

21 resultat
  • För att konfigurera och ta del av alla de funktioner som UA Sport Wireless Heart Rate kan erbjuda, behöver du koppla den till din telefon med hjälp av UA Record™-mobilappen. Välj ikonen för UA Sync i kontrollpanelens övre högra hörn. Knacka på ”UA Sport Wireless Heart Rate”. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra konfigurationen. När anslutningen har upprättats hittar du hörlurarna under Mina appar och enheter. Här kommer du åt dina hörlurars inställningar för att kontrollera batterinivå, aktuell puls och hjälpmeny.
  • Det bästa sättet att ta bort förstärkaren från öronsnäckan på, är att försiktigt dra tillbaka förstärkarens ytterkant som sitter kring öronsnäckans bottendel. Vid utbyte av de nuvarande förstärkarna till ett par med annan storlek, ska du se till att justera förstärkartoppens tratt mot hörlurshöljets lilla skärm. Den VÄNSTRA förstärkaren har ett fyrkantigt urklipp som gör att du kan se din pulsavläsning. Det är viktigt att den lilla digitala fyrkanten på öronsnäckan är helt synlig och att förstärkarurklippet har monterats kring den och inte ovanpå den. Om förstärkaren inte har satts fast ordentligt kommer en röst att avisera om att en noggrann pulsavläsning inte kan göras och att du måste justera förstärkaren.
  • Det är väldigt viktigt att du väljer rätt storlek på förstärkarna (gummipluggar). Dessa hörlurar har tekniken TwistLock, som är unikt utformad för att passa i öronskålen (till skillnad från innerörat). De kanske ser större ut än vanliga öronsnäckor, men denna design ger den mest säkra passformen som ser till att de aldrig faller ut under dina mest intensiva träningspass. Se först till att du har öronsnäcka för höger respektive vänster öra i rätt öra. Det nummer som anger förstärkarstorlek sitter på förstärkarens insida, intill ”L” eller ”R” (vänster/höger öra). För därefter försiktigt in förstärkaren i ditt öra med en framåtriktad rörelse mot käken, vilket ska vrida och låsa fast förstärkaren i rätt läge. När förstärkarna sitter ordentligt fast i örat rekommenderar vi att du drar öronslingan över örat för att få en bekväm passform. Observera att öronslingan inte bör tryckas bakåt för att justeras perfekt mot din öronbåge. Mer troligt är att det kommer att vara ett mellanrum mellan öronsnäckan och ditt öra. Modellen kommer att ha storlek 7. Två mindre storlekar (5 och 6), samt en större (8) medföljer i förpackningen. Om storlek 7 verkar sitta obekvämt kan du prova en mindre storlek. Om du provar en mindre storlek och hörlurarna faller ut enkelt, eller om förstärkaren inte når hela vägen bak till öronskålen bör du prova en större storlek. Om du inte kan hitta en säker passform, kan en av våra specialister hjälpa dig med en annan storlek eller ge råd om hur du bär dessa hörlurar på ett korrekt sätt. Om du har frågor eller undringar gällande passform och storlek, kan du kontakta din lokala JBL-kundtjänst, eller skicka e-post till oss på: ua.jblsupport@harman.com.
  • För att höja ljudvolymen trycker du snabbt på den översta knappen på kabelmikrofonen med flera snabba klick. Om du vill sänka ljudvolymen trycker du snabbt på den nedersta knappen med flera snabba klick tills önskad ljudnivå uppnåtts.
  • UA Sport Wireless Heart Rate måste laddas med en micro-USB-laddare som medföljer paketet. USB-uttaget sitter på kabelmikrofonens nedre vänstra sida. Där finns ett litet gummibeklätt fönster som du kan dra uppåt och över det för att blottlägga uttaget. Efter att du kopplat in hörlurarna kommer du att se ett fast rött sken längst ner på kabelmikrofonen. När hörlurarna är fulladdade släcks det röda ljuset. Det krävs vanligtvis mindre än två timmars laddning för att få fem timmars ljuduppspelning.
  • Instruktioner finns på en MapMyRun-inlaga i produktförpackningen. En åtkomstkod på 15 tecken står skriven på inlagan, eller så kan du besöka www.mapmyrun.com/promo/UA. Om du inte är MapMyRun-medlem behöver du registrera dig på webbplatsen innan du kan lösa in din åtkomstkod. Om du redan är en medlem med ett årligt premiummedlemskap kan du inte kombinera medlemskap. Du behöver klicka på länken och använda din kod för att fönya 1 år framåt så snart ditt nuvarande medlemskap har löpt ut. Se utgångsdatum på din åtkomstkod för att vara säker på att den inte löper ut. Om du är en medlem med ett månatligt premiummedlemskap kan du annullera ditt månatliga premiumval och därefter klicka på länken för att ange åtkomstkoden för 1 år. Om du upplever några problem med koden eller har ytterligare frågor, kan du kontakta kundtjänst på: mvpbilling@underarmour.com
  • Instruktioner finns på baksidan av inlagan ”Find Your Fit” i produktförpackningen på ett rött papper. En åtkomstkod på 15 tecken står skriven på inlagan, eller så kan du besöka www.mapmyrun.com/promo/UA. Om du inte är MMR-medlem behöver du registrera dig på webbplatsen innan du kan lösa in din åtkomstkod. Om du redan är en MMR-medlem med ett årligt premiummedlemskap, kan du klicka på länken och använda din kod för att förnya 1 år framåt så snart ditt medlemskap är aktuellt för detta. Se utgångsdatum på din åtkomstkod för att vara säker på att den inte löper ut. Om du är en MMR-medlem med ett månatligt premiummedlemskap kan du annullera ditt månatliga premiumval och därefter klicka på länken för att ange åtkomstkoden för 1 år.
  • Välj ikonen för UA Sync i kontrollpanelens övre högra hörn. Om dina hörlurar är anslutna visas de under ”Mina appar och enheter”. Knacka på ”UA Sport Wireless Heart Rate” för att se inställningarna för dina hörlurar. Dina hörlurars batteritid visas i övre vänstra hörnet. Om du har en IOS-enhet kan du även se batterinivåindikatorn i övre högra hörnet intill BT-symbolen. Alternativt kommer du att höra en röstavisering som påminner om ”low battery” när dina hörlurar har 15–20 minuters batteritid kvar.
  • För att säkerställa bästa möjliga noggrannhet är det viktigt att du använder rätt storlek och att hörlurarna sitter ordentligt i örat. Se avsnittet för vanliga frågor: Hur hittar jag rätt storlek? Så att du bär dem på rätt sätt. Du bör även se till att förstärkarna är ordentligt monterade på öronsnäckorna så att materialet är helt utsträckt över hörluren och att pulssensorns fönster inte är täckt. Se avsnittet för vanliga frågor: Hur byter jag storlek på förstärkarna? För bättre vägledning. När du har hittat din ideala storlek och sett till att de sitter fast ordentligt, bekräftar du att pulssensorn är aktiverad. När den är påslagen kommer du att se ett grönt sken på den VÄNSTRA öronsnäckan och bör höra en ljudavisering som säger ”Heart Rate sensor on”. För bästa resultat för du in hörluren i örat så att den gröna pulssensorn på den VÄNSTRA öronsnäckan är helt dold inuti örat (bakom tragus) Dubbelkolla att öronsnäckan vidrör öronskålens baksida för att få bästa möjliga signal. Detta uppnås oftast genom att använda den största storlek som du bekvämt kan ha i örat. Slutligen bör inte öronslingan tryckas bakåt för att justeras perfekt mot din öronbåge. Mer troligt är att det kommer att vara ett mellanrum mellan öronslingan och ditt öra. Du bör höra en avisering som berättar för dig ifall öronsnäckan behöver justeras om den inte lyckas läsa av din puls ordentligt. Pulsnoggrannheten kan variera beroende på den typ av träning du utför. För bästa noggrannhet rekommenderas jämnt utförda konditionsaktiviteter. Även om tekniken håller högsta klass, finns det begränsningar som gör att vissa avläsningar under vissa omständigheter kan vara felaktiga. Dessa omständigheter innefattar fysiska egenskaper, passform och den typ av aktivitet som utövas, enligt beskrivningen ovan. Dessa pulsdata är inte avsedda att användas i medicinska syften, och inte heller för att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga några sjukdomar eller åkommor.
  • Du hör en ljudavisering för att justera vänstra öronsnäckans läge som säger ”heart rate not detected, adjust ear bud position”. Sensorn är också i korrekt position när den gröna lysdioden inte syns från örats utsida.