JBL Tune 220TWS

Helt trådlösa öronsnäckor

12
105
32
1
49.7
1.8
9.8
0.3
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.5, HFP 1.6
Bluetooth-frekvens
2.402 GHz – 2.48 GHz
Bluetooth-sändareffekt
0 - 12dbm
5.0
2
3
Bixby
YES
Bixby
Ja
JBL Pure Bass-ljud
Ja

Anslut till verkligt ljud med en design som sticker ut i alla färger.

Rör dig fritt med öronsnäckor som håller jämna steg med dig, och håll dig uppkopplad utan att vara bunden till sladdar. Oavsett om du använder en Android- eller en iPhone-enhet kan du lita på öronsnäckorna JBL TUNE 220TWS med true wireless. Det är bara att ladda upp och sätta igång. Med dessa ergonomiska trådlösa öronsnäckor kan du bekvämt njuta av exklusiv JBL Pure Bass Sound i 19 timmar. Växla smidigt mellan samtal, musik och din röstassistent. Med metallic-utförande, soft touch-färg och både klassiskt vita och trendiga färger att välja mellan, kan ditt par vara lika unikt och elegant som du.

Öronsnäckorna JBL TUNE 220TWS siktar inte på att vara medelmåttiga, utan ger enastående ljud. De har ett högtalarelement på 12,5 mm med JBL Pure Bass Sound, och snålar inte på ljudet.
Hitta ditt groove och behåll det. Dessa öronsnäckor ger dig upp till 3 timmars nonstop-ljud plus ytterligare 16 timmar från laddningsfodralet i fickformat.
Inga irriterande sladdar, inget trassel – bara din musik när och där du vill ha den, kompatibel med både iPhone och Android-enheter. De hänger med när du rör dig, från sladdlös musik till handsfree-samtal.
Växla från spellistan till att använda röstassistenten utan att tappa takten. Praktiska knappar på höger och vänster öronsnäcka för att byta ljudspår, spela, pausa, använda röstkommando och ta samtal ger dig kontroll över varje steg på vägen.
Att ta ett samtal mitt i låten behöver inte störa ditt flow. Växla fram och tillbaka med on-ear-kontroller och gå till handsfree för stereo-samtal helt utan förvrängning.
De är små, men de har en stor wow-faktor med sin eleganta metallfinish och soft touch-färg. Kör med klassiskt vitt eller välj mellan en rad både trendiga och klassiska färger för att passa din stil.
Du kommer att vilja ha dem i öronen hela tiden – och tack vare den bekväma ergonomiska designen kan du göra det. Öronsnäckorna JBL TUNE 220TWS är designade för att kunna användas hela dagen.
Ingen detalj lämnas åt slumpen. Laddningsfodralet till JBL TUNE 220TWS är lika omsorgsfullt utformat som öronsnäckorna det förvarar, med en form inspirerad av flodsten: ett mjuk skal och ett bågformat popup-lock som ger dig snabb åtkomst till dina snäckor.

Vanliga frågor och Så här går det till

10 resultat
  • Som med alla in-ear-hörlurar kan vårt sortiment av TWS-hörlurar vara känsligt för ansamling av damm och öronvax. Detta kan orsaka låg volym på ena eller båda öronsnäckorna eller balansproblem (t.ex. att höger öronsnäcka spelar högre än vänster öronsnäcka). För att minska sannolikheten för att dessa problem uppstår är det en bra idé att regelbundet rengöra dina öronsnäckor. Rengör öronsnäckorna genom att ta bort damm och vax efter varje användning. Använd en spetsig tandpetare för att ta bort större mängder och en liten mängd tvättsprit på en bomullspinne för avslutande avfettning. Kom ihåg att rengöra laddpunkterna på hörlurarna och inuti laddfodralet.

Om du upplever problem med volym eller balans ska du alltid kontrollera om det finns vax och smuts i och runt öronsnäckan och elementet och slutföra rengöringen av öronsnäckorna enligt beskrivningen ovan. Om problemet kvarstår kan det finnas öronvax/smuts i de små hålen i gallret framför drivenheten, vilket förhindrar ljudutmatning. För att lösa problemet, prova att doppa den berörda öronsnäckans spets i en lösning med ljummet kranvatten och en liten mängd diskmedel. Öronsnäckans spets ska endast placeras i vätskan upp till ett maximalt djup på 1–2 mm (se bilderna nedan). Om öronsnäckorna sänks ned i vatten eller läggs i vatten vid ett större djup än så kan garantin upphöra att gälla. Håll öronsnäckans spets i vattnet i ca 2–3 minuter och torka/rengör sedan gallret med en liten borste (t.ex. en tandborste). Detta bör ta bort vaxet och lösa volym-/balansproblemen.

rengöring-tops-tips
  • Dessa hörlurar har inget ljudreglage. Du måste kontrollera volymen manuellt från din enhet.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Placera hörlurarna i laddningsfodralet, låt laddningen starta, tryck och håll ned knappen på den högra hörlurspluggen i ca 5 sekunder. Lysdioden på hörlurspluggen släcks och tänds sedan igen. Detta genomför återställningen till fabriksinställningarna. Observera att laddningen måste starta för att återställningen ska fungera. Om laddningslådans batteri är tomt måste du först ladda upp lådan.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Dessa hörlurar har ingen IPX-klassning och är inte vattenskyddade. För hög fuktighet eller för mycket stänk kan medföra skador som inte kan åtgärdas på hörlurarna.
  • 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
    Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.

Orsaken är nästan alltid smuts på laddningskontakterna.
    Dessa kontakter är känsliga eftersom de enkelt kan kontamineras av svett, fett från huden eller öronvax.
    De är vanligen guldpläterade, men guldpläteringen skyddar endast mot korrosion, inte mot smuts på ytan.

Så om du har laddningsproblem är det första steget alltid att rengöra kontaktpunkterna, både på varje hörlur och i laddningsfodralet.
    Det är inte alltid så enkelt att nå in i de små hålen, men du kan använda en bomullstops eller liknande.
    needed-tools
    En mycket liten målarpensel eller annan borste kan också fungera.
    Blöt toppen med lite rengöringsalkohol, snurra den och skrubba lätt på varje kontaktyta.

cleaning-charging-case
    Upprepa tills kontaktpunkterna ser rena ut och laddningen fungerar som den ska.
  • 1. Sätt tillbaka öronsnäckorna i laddningsfodralet och stäng locket. 2. Håll knapparna på både vänster och höger öronsnäcka intryckta i mer än två sekunder. Alternativt kan du bara trycka på och hålla ned en av knapparna för att stänga av vänster eller höger öronsnäcka efter behov. 3. Använd funktionen Automatisk avstängning via JBL Headphone-appen (gäller endast hörlurar som stöds av vår JBL Headphone-app).
  • Om vänster hörlur är tyst, ska du utföra en ny ihopparning med den högra hörluren, så som visas i snabbstartsguiden.
    Ta ut dem ur laddningsfodralet och klicka på mittknappen på både vänster och höger hörlur tre gånger.
    Detta framtvingar en ny ihopparning mellan hörlurarna. När du tar ut båda hörlurarna ur laddningsfodralet bör den vänstra hörluren nu automatiskt parkopplas med den högra hörluren.

Om du fortfarande inte får något ljud i vänster öra, ska du göra en fabriksåterställning genom att placera båda hörlurarna i laddningsfodralet medan laddningsfodralet laddas. Tryck nu på knappen på den högra hörluren och håll den intryckt i minst fem sekunder. Du har nu återställt hörlurarna till fabriksinställningarna. (Obs! Om du har gjort en fabriksåterställning måste du ta ut hörlurarna eller välja ”glöm den här enheten” från alla smarttelefoner eller surfplattor som de var anslutna till. Detta gör att din enhet nu kan söka efter de nyligen återställda hörlurarna under Bluetooth-enheter.)

Den högra hörluren är den primära, som är ansluten till din källa, vanligtvis en smarttelefon.
    Vänster hörlur är den sekundära, som ansluts till den högra hörluren.