JBL Reflect Flow Pro

Vattentäta, helt trådlösa sport-öronsnäckor med brusreducering

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek (mm)
6.8
Number of Microphones
6
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
100
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm)
16
Vikt (g)
14.4
Vikt (oz)
.5
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3 AVRCP V1.6 HFP V1.7
Bluetooth-frekvens
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
10 dBm
Bluetooth-version
5.0
Laddtid (timmar, från tomt)
2
Max speltid med ANC av (timmar)
10
Max speltid med ANC påt (timmar)
8
Max speltid (timmar)
30
Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Röstassistent
Ja
Vattentät
Ja
Aktiv brusreducering
Ja
Adaptiv brusreducering
Ja
Ambient Aware
Ja
Inbyggd mikrofon
Ja
Laddfodral
Ja
Handsfree-samtal
Ja
Klassiskt JBL-ljud
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Multifunktionell TalkThru-knapp
Ja
Touch-kontroller
Ja
Helt trådlöst
Ja
Water Resistant
Ja
Trådlös
Ja
IPX-klassificering
IP68

Träna till det yttersta. Med stil.

Öronsnäckorna JBL Reflect Flow Pro har utformats för att förbättra dina prestationer, med POWERFINS som gör att de sitter säkert på plats i dina öron. Öka motivationen med JBL:s fantastiska signaturljud med upp till 30 timmars speltid. Adaptiv brusreducering skyddar dig mot oönskade oljud, oavsett om du arbetar eller tränar. Smart Ambient håller dig bekväm när du springer på gatan, eller ger dig möjlighet att ha snabba samtal. De sex mikrofonerna på varje öronsnäcka garanterar perfekt röstskärpa i alla samtal eller möten, även då det blåser. Arbeta eller träna var som helst med IP68-skydd mot svett, regn och damm. Behöver du hjälp? Prata med Google eller Alexa genom att bara använda rösten! (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.

Hör mer av det du vill och mindre av det du inte vill. Adaptiv brusreducering justeras automatiskt eller via appen JBL Headphones för att kontrollera distraktioner och stimulera motivation. Smart Ambient hjälper dig att känna dig trygg på promenader och löprundor eller ger dig möjlighet att chatta med en vän medan du lyssnar på musik.
Reflect Flow Pro öronsnäckor låter lika bra som de ser ut och har 6,8 mm dynamiska element för att leverera JBL:s otroliga signaturljud oavsett om du är på kontoret eller ute och tränar i naturen.
Du behöver aldrig oroa dig för att din röst ska försvinna när du är utomhus, i en folkmassa eller ute och springer en blåsig dag. Två bågformade mikrofoner plus en tredje för vinddämpning ser till att du håller kontakten med kristallklart ljud utan ljudfel på någon sida under samtal, oavsett var du befinner dig. Med VoiceAware kan du styra hur mycket av mikrofonljudet som hörs i öronsnäckorna och hur mycket du hör av din egen röst.
JBL Reflect Pro-öronsnäckorna är IP68-klassade för extrem vatten- och dammtätning, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för varken väder eller svett när du tränar på land. Du kan till och med surfa med dem eller skölja av dem efter träningen, allt utan att missa något. öonsnäckornas POWERFINS finns i fyra storlekar och har utformats för att förbättra din prestationer samt sitta bekvämt och säkert i dina öron.
Arbeta eller träna på språng med bekväm Qi-kompatibel trådlös laddning. Med 10 timmars ström i öronsnäckorna och 20 timmar i fodralet finns det ingenting som kan hindra dig från sömlös anslutning hela dagen.
Använd rösten eller tryck på öronsnäckan för att få hjälp av den röstassistent du vill använda. Med Hey Google och röstkommando kan du aktivera funktionerna ANC och Ambient Aware, kontrollera batteristatus eller stänga av JBL Reflect Flow Pro. Med den helt nya My JBL-hörlurarna kan du enkelt välja vilken röstassistent du vill. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.
Om du får ett samtal när du är ute och springer eller under ett yogapass, kan du välja att svara eller avvisa det med ett enkelt tryck på öronsnäckan. Använd din röstassistent, starta eller stoppa din musik eller justera volymen i någon av öronsnäckorna med en snabb knapptryckning eller genom att ladda ner den kostnadsfria JBL Headphones-appen för att anpassa ditt Reflect Flow Pro-ljud och dess funktioner.
Det sista du vill när du tränar är att dina öronsnäckor ska göra ont eller trilla ur. Använd JBL Headphones-appen och funktionen Check My Best Fit för att få bästa möjliga ljud och maximal komfort. Genom att testa ljudläckage vid användning av hörlurar avgör appen snabbt när örontopparna ger dig bästa möjliga passform.
I samma ögonblick som du öppnar fodralet startar Dual Connect + Sync Bluetooth-synkroniseringen för en ultrastabil anslutning. Dessutom kan du anpassa funktionerna för varje öronsnäcka via appen och använda antingen ena eller båda för att hantera samtal, musik och röstassistent, vilket sparar batteri. Medan du lyssnar på musik i en av hörlurarna, kan den andra sitta kvar i fodralet och ladda så att du kan lyssna i evighet!

Vanliga frågor och Så här går det till

5 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
    Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.