JBL Reflect Aero TWS

Helt trådlösa öronsnäckor med aktiv brusreducering

6.8
6
Aktivt frekvensrespons
99
16
1.6
0.5
45
13
5.2
Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.8
Bluetooth-frekvens
2.400 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-sändareffekt
< 12 dBm
2
8
7
24
Ja
Multi-point Connection
Ja
Comfort Stay Secure Fit
IPX-klassificering
IP68
Ja

Utformade för rörelse. Definierade av dig.

JBL Reflect Aero är konstruerade med POWERFINS och Oval TubesTM​ så att de sitter säkert och bekvämt, med bättre passform, för att kunna användas utan problem hela dagen och vara de perfekta följeslagarna för din aktiva livsstil. Fokusera på dina mål med True Adaptive-brusreducering och ha koll på omgivningen med Smart Ambient-tekniken. Oavsett om du är ute och promenerar eller tränar seriöst, innebär den snabbladdande 24-timmars batterikapaciteten att du aldrig missar något av ditt personliga soundtrack, som drivs av det fylliga JBL-signaturljudet. Och när det är dags att prata garanterar tre mikrofoner på varje damm- och vattentät IP68-öronsnäcka att du får perfekt samtal, oavsett vart du reser.

Hör mer av det du vill och mindre av det du inte vill. True Adaptive-brusreduceringsteknik (fyra mikrofoner) med Smart Ambient anpassar sig automatiskt för att eliminera ljuddistraktioner samtidigt som du håller koll på omgivningen, var du än är.
Du förtjänar att bli hörd. Det är därför som tre strålformade mikrofoner på varje öronsnäcka ser till att din röst alltid hörs klart och tydligt, även när det blåser. Och du kan höra det själv eftersom VoiceAware ger dig en möjlighet att styra hur mycket du hör din egen röst under samtal.
De dammtäta och vattentäta IP68-öronsnäckorna JBL Reflect Aero är perfekta följeslagare oavsett väderlek. Dammtäta för vandringar och strandfester och konstruerade för att fungera 30 minuter på djup ner till 1,5 meter — inklusive saltvatten. Men glöm inte att skölja av dem efteråt.
Varför är JBL Reflect Aero öronsnäckor den perfekta följeslagaren för heldagsäventyr? Eftersom de är utformade med bekväma Oval TubesTM och POWERFINS för en säker, tättslutande passform oavsett om du är på jobbet eller tränar. Använd testet "Check My Best Fit" i My JBL Headphones-appen för att hitta din egen unika passform.
Dynamiska 6,8 mm-element driver ditt livs soundtrack med djärvt ljud och fyllig bas, oavsett om du är djupt försjunken i meditation eller svettas på gymmet.
Missa aldrig en takt med 8 timmars ström i öronsnäckorna och 16 i fodralet eller 7+14 med Adaptiv brusreducering på. Behöver du en snabbladdning? Oroa dig inte — du kan snabbladda ytterligare 4 timmars batteritid på bara 15 minuter.
Anpassa alla funktioner på JBL Reflect Aero så att du kan hantera dina öronsnäckor utan att använda händerna. När du laddar ned appen My JBL Headphones hittar du ett komplett utbud av anpassningsalternativ för varje öronsnäcka. Skräddarsy EQ-funktionen så att den passar dina ljudinställningar, välj din röstassistent och om du vill ha röstmeddelanden som vägleder osv.

Vanliga frågor och Så här går det till

1 resultat
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.