JBL Live Pro 2 TWS

Helt trådlösa öronsnäckor med brusreducering

11
6
105
16
Element
11 mm (0,43 tum) dynamiskt
Öronsnäckor
4,8 g/st (9,6 g tillsammans)
Laddfodral
48,4 g
5.2
Bluetooth-sändareffekt
< 12 dBm EIRP
2
10
40
IPX-klassificering
IPX5
Ja

Lyssna och bli hörd. Hela dagen, överallt.

Lev uppkopplad hela dagen med eleganta följeslagare för arbete och fritid. JBL Live Pro 2 ger upp till 40 timmars speltid med otroligt JBL-ljud (med 10 timmar i hörlurarna + 30 timmar i fodralet), snabbladdning och Qi-kompatibel trådlös laddning när batterierna behöver fyllas på med energi. True Adaptive-brusreducering rensar bort alla störningar och ger ett helt omslutande ljud medan Smart Ambient gör att du har koll på omgivningen. Den tillslutna utformningen med ovala rör ger bättre bruseliminering och högre ljudkvalitet för alla som föredrar en renare estetik. Har du något att säga? Ring perfekta samtal med sex mikrofoner med optimalt upptagningsområde eller anslut till valfri röstassistent för oavbruten "handsfree"-kontroll och -anslutning oavsett vart livets äventyr tar dig.

Det finns inget som slår musik och samtal med otroligt ren ljudkvalitet från 11 mm dynamiska element som drivs av JBL:s signaturljud.
True Adaptive-brusreducering justeras automatiskt efter omgivningen, rensar bort alla störningar och ger ett bättre ljud var du än är. Använd annars Smart Ambient när du behöver vara uppmärksam på omgivningen, utan att behöva ta ur hörlurarna.
Med 40 timmars Qi-kompatibel batteritid behöver du aldrig missa ett ögonblick (inklusive 10 timmar i hörlurarna och 30 timmar i fodralet). Behöver du en boost? Med bara femton minuters snabbladdning får du ytterligare en hel timmes speltid.
Sex mikrofoner med optimalt ljudupptagningsområde ger mindre störningar av vind och oljud, och din röst överförs klart och tydligt. Med VoiceAware kan du välja hur mycket din egen röst ska höras genom att styra mikrofonvolymen som leds tillbaka till hörlurarna.
Bättre form med bättre ljud. Det är anledningen till att JBL har utformat dessa hörlurar med ovala rör och ovala silikontoppar som ger perfekt passform. Den tillslutna utformningen med ovala rör ger bättre bruseliminering och högre ljudkvalitet för alla som föredrar en renare estetik.
Ringer telefonen mitt under ditt favorit-TV-program? Inga problem. Med flerpunktsanslutning kan du snabbt och enkelt byta hörlurssignal från en Bluetooth-enhet till en annan. Du får också snabb och enkel parkoppling med valfri Android-enhet när du växlar mellan mono och stereo, eller vänster, höger eller båda öronsnäckorna.
Funktionerna på JBL Live Pro 2 aktiveras enkelt med touchkontroller. Du kan annars använda röststyrning med Hey Google (*) eller Alexa (**). (*) Stöds endast på Android (**) 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst av Alexa-funktioner med denna enhet.
Oavsett om du tränar på gymmet eller råkar ut för en regnskur behöver du aldrig vara orolig. IPX5-klassningen betyder att JBL Live Pro 2 är vattentåliga.
Med den speciella appen kan du välja lyssningslägen, justera ANC- och Smart Ambient-funktionerna, anpassa reglagen och optimera komforten och ljudkvaliteten – lyssna på ditt eget sätt. Du kan också ställa in EQ-kurvan och röstuppmaningar på ditt språk ger vägledning för att hitta olika funktioner.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.