JBL Live Free NC+ TWS

Trådlösa in-ear-hörlurar med brusreducering

6.8
96
16
1
40
1.4
14
0.5
Bluetooth-sändareffekt
0 - 10dbm
5.1
2
7
6
7
Ja
Svettsäkra
IPX-klassificering
IPX7

Lev livet utan distraktioner

Ta dig an världen med stil. JBL Live Free NC+ TWS-hörlurarna levererar JBL:s signaturljud med överlägsen komfort. Håll rytmen hela dagen utan brus eller störande ljud tack vare aktiv brusreducering medan TalkThru och Ambient Aware hjälper dig att hålla kontakten med dina vänner och din omgivning. Upp till 21 timmars batteritid och trådlös laddning i fodralet ger dig sömlös, bekväm användning och Dual Connect + Sync innebär att du kan börja lyssna direkt, med antingen en hörlur eller båda. Med ditt val av röstassistent, perfekta samtal och intuitiva kontroller nära till hands, behöver du aldrig pausa musiken. Eftersom JBL Live Free NC+ TWS är vatten- och svettsäkra kommer de inte att göra dig besviken oavsett aktivitet eller väderförhållanden. Så att du kan leva ett fritt liv.

Gör hela dagen extraordinär. 6,8 mm dynamiska element driver JBL:s signaturljud. Dessa hörlurar må vara små, men de levererar seriös styrka.
Inget brus och noll distraktioner med aktiv brusreducering, så att du kan hålla rytmen. Om du behöver prata så låter TalkThru och Ambient Aware dig samtala naturligt, och gör dig helt medveten om din omgivning, utan att du behöver ta ut öronsnäckorna.
Dual Connect + Sync parkopplar automatiskt med din enhet så fort du öppnar fodralet, vilken öronsnäcka du än tar först. Du kan förlänga batteriets livslängd genom att ladda en öronsnäcka i taget. Tack vare Googles Fast Pair-funktion ansluts JBL Live Free NC+ TWS till din Android-enhet så fort du öppnar fodralet. Du kan också parkoppla flera enheter genom att bara trycka på enhetens skärm.
Ingen vill vara utan sin musik. Med JBL Live Free NC+ TWS kan du ladda på språng med snabbladdning och Qi-kompatibel trådlös laddning. Det finns upp till 7 timmars musik och upp till 14 timmar i fodralet. Fortsätt lyssna längre.
Full kontroll över ditt ljud med bara ett finger. Du har all kraft i dina hörlurar. Hantera telefonsamtal med fingerspetsen och njut av perfekta samtal som garanteras av den integrerade dual-mic-lösningen på varje öronsnäcka. Med särskild touchkontroll kan du enkelt prata med Google eller aktivera Amazon Alexa. (*) Stöds endast på Android. (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst till Alexa-funktioner när du använder denna enhet.
Svettas inte över småsaker – JBL Live Free NC+ TWS är IPX7-certifierat vatten- och svettsäkra. De håller dig sällskap i alla väder.
Med tre storlekar på öronsnäckorna och två storlekar på gelhylsorna kan du enkelt anpassa dina öronsnäckor för att få en perfekt passform som sitter på plats även under dina hårdaste träningspass.

Vanliga frågor och Så här går det till

10 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • För att återställa dina öronsnäckor trycker du på och håller in återställningsknappen på laddfodralet* i mer än 5 sekunder. Detta återställer öronsnäckorna utan att återställa inställningarna till fabriksinställningarna.
    * Plats
    Live 300TWS/Live Pro+ TWS: Inuti laddfodralet mellan öronsnäckorna.
    Live Free NC+/Reflect Mini NC TWS: På baksidan av laddfodralet, bredvid USB-C-porten.
    Club Pro+ TWS: På undersidan av laddfodralet, bredvid USB-C-porten.
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Om öronsnäckorna går in i standby-läge och stängs av kan du fortfarande använda dem utan att sätta tillbaka dem i laddningsfodralet.
    Du kan återaktivera hörlurarna genom att trycka på eller röra vid själva öronsnäckan.
    Observera: Öronsnäckorna stängs av automatiskt efter 30 minuters standby-läge om de kopplas bort från Bluetooth. För att återansluta måste du sätta tillbaka öronsnäckorna i laddningsfodralet och ta loss dem igen.

Det går att ändra tiden för standby-läget för dina hörlurar. För att göra det, gå till appen My JBL Headphones och välj
    standby-tid via funktionen automatisk avstängning. Du kan justera tiden till 15 minuter, 1 timme osv., eller så kan du välja ”aldrig” om du vill att öronsnäckorna alltid ska vara påslagna. När du har ställt in automatisk avstängning fungerar öronsnäckorna enligt inställningen oavsett om de är anslutna till Bluetooth eller inte.

• Denna enhet är IPX7-klassad, vilket innebär att du kan sänka ned enheten i vatten så djupt som 1 meter i upp till 30 minuter.

• 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • Det är inte ovanligt att råka ut för laddningsproblem med True Wireless-hörlurar av den typ som laddas då man placerar dem i laddningsfodralet.
    Ibland stoppas laddningen, ibland startar laddningen inte alls, eller så kanske en av lurarna plötsligt sätts på och börjar parkopplingsprocessen.

Orsaken är nästan alltid smuts på laddningskontakterna.
    Dessa kontakter är känsliga eftersom de enkelt kan kontamineras av svett, fett från huden eller öronvax.
    De är vanligen guldpläterade, men guldpläteringen skyddar endast mot korrosion, inte mot smuts på ytan.

Så om du har laddningsproblem är det första steget alltid att rengöra kontaktpunkterna, både på varje hörlur och i laddningsfodralet.
    Det är inte alltid så enkelt att nå in i de små hålen, men du kan använda en bomullstops eller liknande.
    needed-tools
    En mycket liten målarpensel eller annan borste kan också fungera.
    Blöt toppen med lite rengöringsalkohol, snurra den och skrubba lätt på varje kontaktyta.

cleaning-charging-case
    Upprepa tills kontaktpunkterna ser rena ut och laddningen fungerar som den ska.
  • 1. Sätt tillbaka öronsnäckorna i laddningsfodralet och stäng locket. 2. Håll knapparna på både vänster och höger öronsnäcka intryckta i mer än två sekunder. Alternativt kan du bara trycka på och hålla ned en av knapparna för att stänga av vänster eller höger öronsnäcka efter behov. 3. Använd funktionen Automatisk avstängning via JBL Headphone-appen (gäller endast hörlurar som stöds av vår JBL Headphone-app).