JBL Live Flex

Helt trådlösa öronsnäckor med brusreducering

Produktspecifikationer

Laddfodral IP Code
IPX2
12
6
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
101 dB SPL@1 kHz
32
41.6
1.3
10.4
Bluetooth-profiler
A2DP 1.3.2, AVRCP 1.6.2, HFP 1.7.2
Bluetooth-sändareffekt
<12 dBm
5.3
2
8
6
40
Ja
Spatial Sound
IPX-klassificering
IP54
Ja

Din följeslagare hela dagen

Lev i takt med ditt personliga soundtrack med de öppna Adaptive Noise Cancelling-öronsnäckorna som är framtagna för komfort hela dagen och hifi-lyssning när du är på språng. De IP54-certifierade, dammtäta och vattentäta JBL Live Flex är en idealisk ljudkompis för arbete, vila eller fritid, både på kontoret och på språng. Stäng ute ljud och distraktioner och ring kristallklara samtal var som helst, samtidigt som du omsluter dig med JBL Spatial Audio. Optimera ditt lyssnande med din individuella hörselprofil tack vare Personi-Fi 2.0 och personliga preferenser via appen. Och eftersom ingen orkar med dålig batteritid kan upp till 40 timmars speltid och trådlös Qi-laddning hjälpa dig att hålla jämna steg med livet.

Lyssna på din musik i fullfärg med 12 mm neodymhögtalare som är perfekt avstämda för hifi-lyssning när du är på språng med djup bas och JBL:s signaturljud. Använd sedan Personi-Fi 2.0 för att optimera din ljudupplevelse baserat på din unika hörselprofil.
JBL Live Flex kombinerar komforten hos de öppna öronsnäckorna med True Adaptive-brusreducering. Eliminera ljud och distraktioner med teknik som anpassar sig efter din omgivning i realtid.
Livet är för kort för tomma batterier. JBL Live Flex har upp till 8 timmars ström i öronsnäckorna plus ytterligare 32 i fodralet*. Och om din ljudkompis behöver en uppladdning ger Qi-kompatibel trådlös laddning ytterligare 4 timmar på bara 15 minuter. *med ANC av (24 med ANC på)
Anslut dig till världen var du än befinner dig. JBL Live Flex har 6 strålformande mikrofoner som minskar bruset och ser till att din röst blir klar och tydlig.
Omge dig med ditt favoritljud. JBL Live Flex omsluter dig med rumsligt ljud från valfri tvåkanalskälla via Bluetooth® för omslutande lyssningsfrihet.
JBL Live Flex har Bluetooth 5.3 för att ge en stabilare och säkrare anslutning, så att du kan njuta av trådlös strömning när den är som bäst. Med den senaste Bluetooth-tekniken blir din JBL Live Flex praktiskt taget framtidssäker.
Funktionerna på JBL Live Flex aktiveras enkelt med touchkontroller. Eller så använda rösten med Hey Google (*) eller Alexa (**). (*) Stöds endast på Android (**) Android 6.0 eller senare krävs för fullständig åtkomst av Alexa-funktioner med denna enhet.
Bär dina JBL Live Flex-öronsnäckor var som helst, från stranden till cykelstigen i skogen, tack vare vatten- och dammbeständigt skydd enligt IP54.
Styr ditt livs soundtrack. Med den kostnadsfria JBL Headphones-appen kan du anpassa dina öronsnäckors inställningar, till exempel anpassa ANC, hörlurarnas beteende eller skapa en personlig hörselprofil. Tack vare Personi-fi 2.0 kan du snabbt anpassa ljudupplevelsen efter dig och dina preferenser.
Med flerpunktsanslutning kan du snabbt och enkelt byta hörlurssignal från en Bluetooth-enhet till en annan. Du får också snabb och enkel parkoppling med valfri Android-enhet när du växlar mellan mono och stereo, och mellan vänster, höger eller båda öronsnäckorna.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Som med alla in-ear-hörlurar kan vårt sortiment av TWS-hörlurar vara känsligt för ansamling av damm och öronvax. Detta kan orsaka låg volym på ena eller båda öronsnäckorna eller balansproblem (t.ex. att höger öronsnäcka spelar högre än vänster öronsnäcka). För att minska sannolikheten för att dessa problem uppstår är det en bra idé att regelbundet rengöra dina öronsnäckor. Rengör öronsnäckorna genom att ta bort damm och vax efter varje användning. Använd en spetsig tandpetare för att ta bort större mängder och en liten mängd tvättsprit på en bomullspinne för avslutande avfettning. Kom ihåg att rengöra laddpunkterna på hörlurarna och inuti laddfodralet.

Om du upplever problem med volym eller balans ska du alltid kontrollera om det finns vax och smuts i och runt öronsnäckan och elementet och slutföra rengöringen av öronsnäckorna enligt beskrivningen ovan. Om problemet kvarstår kan det finnas öronvax/smuts i de små hålen i gallret framför drivenheten, vilket förhindrar ljudutmatning. För att lösa problemet, prova att doppa den berörda öronsnäckans spets i en lösning med ljummet kranvatten och en liten mängd diskmedel. Öronsnäckans spets ska endast placeras i vätskan upp till ett maximalt djup på 1–2 mm (se bilderna nedan). Om öronsnäckorna sänks ned i vatten eller läggs i vatten vid ett större djup än så kan garantin upphöra att gälla. Håll öronsnäckans spets i vattnet i ca 2–3 minuter och torka/rengör sedan gallret med en liten borste (t.ex. en tandborste). Detta bör ta bort vaxet och lösa volym-/balansproblemen.

rengöring-tops-tips
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.
  • Dessa hörlurar stöds av appen My JBL Headphones.
  • För att få bästa möjliga prestanda för aktiv brusreducering rekommenderar vi att du håller öronsnäckorna så rena som möjligt. Om IR-sensorerna är täckta med någon typ av smuts kommer prestandan för aktiv brusreducering att försämras. Ibland kan det minska din möjlighet att njuta av musiken.