JBL EVEREST™ ELITE 150NC

Trådlösa in-ear-hörlurar med brusreducering

12.0
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
@1kHz dB v/pa: -20
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10Hz–22kHz
16.0
1.0
53.0
1.87
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK,π/4-DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
4 dbm
4.0
2
16
14
10
3-knapps fjärrkontroll med mikrofon
Ja
In-ear-hörlurar med nackbygel
Ja

Det smartaste sättet att lyssna på musik.

Ditt liv, din musik, din komfort – helt nya JBL Everest Elite 150NC har verkligen utformats efter dig. Tack vare den smarta utformningen får du uppleva trådlös frihet i upp till 16 timmar på en enda laddning. Med adaptiv brusreducering (ANC-läget) kan du kontrollera vad du vill höra i upp till 14 timmar. JBL Everest Elite 150NC har dubbla ekofria mikrofoner för kristallklara telefonsamtal och handsfree-styrning av samtal och musik. Det legendariska JBL Pro Audio-ljudet, magnetiska öronsnäckor för trasselfri sladdhantering, den kompakta hårda bärväskan och den låga vikten gör dessa hörlurar till det idealiska resesällskapet. Dessa slimmade och eleganta hörlurar är tillverkade i förstklassiga material, formgivna för god passform tack vare örontoppar i flera storlekar. De finns i olika metallic-utföranden och färger. My JBL Headphones-appen stöder trådlösa uppdateringar som framtidssäkrar hörlurarna, och det justerbara omgivningsljudet gör att du dynamiskt kan reglera hur mycket du hör av omgivningen. Våga lyssna.

Njut av all din musik trådlöst.
Njut av samma överlägsna upplevelse och otroliga JBL-ljud som JBL har levererat till konserthallar, studior och vardagsrum i 70 år.
Stäng ute världen med adaptiv bruselimineringsfunktion som gör det möjligt att kontrollera vilka omgivande ljud du vill släppa in eller blockera med hjälp av My JBL Headphones-appen eller Smart-knappen på nackbandet.
Inbyggt batteri som laddas via micro-USB ger upp till 14 timmars speltid i adaptivt brusreduceringsläge och upp till 16 timmar med avstängd brusreducering. Ladda upp batteriet helt och hållet på 2 timmar.
Inbyggda dubbla mikrofoner med ekoeliminering för handsfree-samtal av kristallklar kvalitet.
Utnyttja den fulla potentialen hos Everest Elite 150NC och anpassa hörlursinställningarna efter din smak.
De skulpterade örontopparna ger oöverträffad komfort och möjliggör en längre och angenämare lyssnarupplevelse.
Det kompakta och snygga nackbandet och den exklusiva hårda bärväskan ger perfekt bärbarhet och skydd.
Ser till att hörlurarna hålls på plats runt nacken – bekvämt, säkert och trasselfritt – när de inte används.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Slå på hörlurarna och håll knapparna VOLUME+ och VOLUME- intryckta samtidigt i 5 sekunder. Dina hörlurar återställs då till fabriksinställningarna. Detta gäller för Everest 310, 710, Elite 750, 310GA och 710GA.