E25BT - Teal - Wireless in-ear headphones - Hero E25BT - Teal - Wireless in-ear headphones - Detailshot 1 E25BT - Teal - Wireless in-ear headphones - Detailshot 2
E25BT - Teal - Wireless in-ear headphones - Hero
  • E25BT - Teal - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • E25BT - Black - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • E25BT - Blue - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • E25BT - Red - Wireless in-ear headphones - Swatch Image
  • E25BT - White - Wireless in-ear headphones - Swatch Image

E25BT

JBL E25BT trådlösa in-ear-hörlurar levererar JBL:s klassiska ljud med upp till åtta timmars batteritid, och ett bekvämt och smidigt nackfäste för att hålla dem på plats även under lång användning. Du kan också smidigt växla från musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal. Lägg till en användarvänlig tre-knappars fjärrkontroll och mikrofon samt valmöjligheterna när det gäller färger, och du har ett par lurar som är svåra att motstå.JBL E25BT trådlösa in-ear-hörlurar levererar JBL:s klassiska ljud med upp till åtta timmars batteritid, och ett bekvämt och smidigt nackfäste för att hålla dem på plats även under lång användning. Du kan också smidigt växla från musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal. Lägg till en användarvänlig tre-knappars fjärrkontroll och mikrofon samt valmöjligheterna när det gäller färger, och du har ett par lurar som är svåra att motstå.

Produktspecifikationer

Allmänna specifikationer

Örontoppsmaterial Silicon
Elementstorlek (mm) 8.0

Ljudspecifikationer

Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB) 102dB
Dynamiskt frekvensomfång (Hz) 20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm) 16.0
Antal element per öra 1.0

Mått

Hörlurskabel, längd (cm) 55.5
Hörlurskabel, längd (ft) 1.8
Vikt (g) 16.5
Vikt (oz) 0.58

Kontroll- och anslutningsspecifikationer

Bluetooth-version 4.1
Bluetooth-profiler HFP v1.6, HSP v1.1, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frekvens 2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth-sändarmodulering GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt 0-4 dbm
Se dokumenten för detaljerad specifikation

Dokument och hämtningar

Videor

Förpackningens innehåll

• 1 par JBL E25BT hörlurar
  • 1 laddningssladd
  • Varningskort
  • Garantikort
  • Säkerhetsblad
  • QSG
  • Fodral
E25BT - What's in the Box

Vanliga frågor och Så här går det till

Hur sätter du på och kopplar samman E25BT-hörlurarna?
Se till att den enhet du vill koppla samman med är aktiverad och i parkopplingsläge. Tryck och håll in mikrofonkabelns mittknapp i 3–5 sekunder. (Vi rekommenderar att du har en öronplugg i örat för att höra ljudaviseringen). Du bör nu höra ”powering on ... pairing” medan den söker efter din enhet. Hörlurarna E25BT ska nu visas på dina upptäckbara enheter och kopplas ihop inom 2–3 sekunder. Om du vill koppla samman med en annan enhet, ser du till att den senaste enheten den var sammankopplad med har Bluetooth inaktiverat. Se till att hörlurarna är avstängda och tryck och håll in mittknappen i 3–5 sekunder, eller till dess att ljudaviseringen säger ”looking for device”. Du bör nu kunna koppla ihop med en annan enhet inom 2–3 sekunder.
Är dessa hörlurar svettsäkra?
Tyvärr kan kontrollerna eller ljudkvaliteten påverkas om dessa hörlurar utsätts för svett eller vatten.
Kan jag lyssna på musik medan jag laddar mina E25BT-hörlurar?
Tyvärr kan du inte sätta på och använda hörlurarna medan de laddas.
Kan jag besvara telefonsamtal med mina E25BT-hörlurar?
Ja, E25BT har en mikrofon med tre knappar som gör att du kan pausa/spela upp, hoppa över spår, samt besvara och avsluta telefonsamtal.

Supportguide för hörlurar

Behöver du hjälp att lösa de vanligaste problemen med hörlurar?

Läs mer

Bluetooth Parkopplingsguide

Behöver du hjälp med Bluetooth parkoppling? Den här guiden kan hjälpa dig.

Läs mer