E25BT

Trådlösa in-ear-hörlurar med JBL:s klassiska ljud och åtta timmars batteritid.

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Örontoppsmaterial
Silicon
Elementstorlek (mm)
8.0
Elementkänslighet vid 1 kHz/1 mW (dB)
102dB
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedans (ohm)
16.0
Antal element per öra
1.0
Hörlurskabel, längd (cm)
55.5
Hörlurskabel, längd (ft)
1.8
Vikt (g)
16.5
Vikt (oz)
0.58
Bluetooth-profiler
HFP v1.6, HSP v1.1, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frekvens
2.402GHz-2.48GHz
Bluetooth-sändarmodulering
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändareffekt
0-4 dbm
Bluetooth-version
4.1
Laddtid (timmar, från tomt)
2.0
Max speltid med ANC av (timmar)
8.0
Max speltid (timmar)
8.0
Taltid (timmar)
8.0
3-knapps fjärrkontroll med mikrofon
Ja
Transportfodral
Ja
Handsfree-samtal
Ja
Klassiskt JBL-ljud
Ja
Flerpunktsanslutning
Ja
Uppladdningsbart batteri
Ja
Snabbladdning
Nej
Trådlös
Ja

Trådlös njutning med ljudkvalitet som räcker hela vägen

JBL E25BT trådlösa in-ear-hörlurar levererar JBL:s klassiska ljud med upp till åtta timmars batteritid, och ett bekvämt och smidigt nackfäste för att hålla dem på plats även under lång användning. Du kan också smidigt växla från musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal. Lägg till en användarvänlig tre-knappars fjärrkontroll och mikrofon samt valmöjligheterna när det gäller färger, och du har ett par lurar som är svåra att motstå.JBL E25BT trådlösa in-ear-hörlurar levererar JBL:s klassiska ljud med upp till åtta timmars batteritid, och ett bekvämt och smidigt nackfäste för att hålla dem på plats även under lång användning. Du kan också smidigt växla från musik på din bärbara enhet till ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal. Lägg till en användarvänlig tre-knappars fjärrkontroll och mikrofon samt valmöjligheterna när det gäller färger, och du har ett par lurar som är svåra att motstå.

JBL:s klassiska ljud i en kompakt och elegant design.
Njut av upp till åtta timmars oavbrutet trådlöst välljud.
Du kan smidigt växla mellan musik på din bärbara enhet till exempelvis ett samtal på telefonen, så att du aldrig missar ett samtal.
Kompatibel med de flesta smartphones, möjliggör enkel musikkontroll och handsfree-samtal.
Få perfekt passform och komfort med en öronpropp som passar ditt öra.
Skydda dina hörlurar när du är ute och rör på dig.
Nackfästet håller lätt och bekvämt dina hörlurar på plats.

Vanliga frågor och Så här går det till

4 resultat
  • Se till att den enhet du vill koppla samman med är aktiverad och i parkopplingsläge. Tryck och håll in mikrofonkabelns mittknapp i 3–5 sekunder. (Vi rekommenderar att du har en öronplugg i örat för att höra ljudaviseringen). Du bör nu höra ”powering on ... pairing” medan den söker efter din enhet. Hörlurarna E25BT ska nu visas på dina upptäckbara enheter och kopplas ihop inom 2–3 sekunder. Om du vill koppla samman med en annan enhet, ser du till att den senaste enheten den var sammankopplad med har Bluetooth inaktiverat. Se till att hörlurarna är avstängda och tryck och håll in mittknappen i 3–5 sekunder, eller till dess att ljudaviseringen säger ”looking for device”. Du bör nu kunna koppla ihop med en annan enhet inom 2–3 sekunder.
  • Ja, E25BT har en mikrofon med tre knappar som gör att du kan pausa/spela upp, hoppa över spår, samt besvara och avsluta telefonsamtal.
  • Tyvärr kan du inte sätta på och använda hörlurarna medan de laddas.
  • Tyvärr kan kontrollerna eller ljudkvaliteten påverkas om dessa hörlurar utsätts för svett eller vatten.