E15

In-ear-hörlurar

8.6
16.0
1.0
122.0
4.0
Nej

Ljud som berör när du är ute och rör på dig.

JBL E15 in-ear-hörlurar är stil och substans i en snygg förpackning. Trots sin kompakta form ger dess element på 8.6 mm, hela spektrat av JBL:s klassiska ljud. Med vinklade öronsnäckor och flera storlekar på öronpropparna, levererar de passform och komfort för långvarig lyssning oavsett vad du gör - till, från eller på arbetet eller när du bara tar en sväng runt kvarteret. Dess trasselfria textilklädda sladd, lätta konstruktion, bekväma fodral för enkel förvaring och universalfjärrkontroll med en knapp är funktioner som gör E15 till det perfekta valet. Finns i olika distinkta färger och kryddar ditt liv med färg och flärd.

JBL:s klassiska ljud i en kompakt och elegant design.
Den är kompatibel med de flesta smartphones, vilket gör det lätt att styra musik och handsfree-samtal.
Bekväm för kontinuerlig användning under långa perioder.
En innovativ trasselfri sladddesign med vinklad plugg som gör att man slipper trassel.
Få perfekt passform och komfort med en öronpropp som passar ditt öra.
Skydd och förvaring när du reser.

Vanliga frågor och Så här går det till

2 resultat
  • Tre öronpluggsstorlekar medföljer E15-hörlurarna: S, M, L, vilket lämpar sig för de flesta öron.
  • Ja, hörlurarna för E15 har en mikrofon med en knapp som gör att du kan besvara samtal och enkelt styra din musik.