JBL Club Pro+ TWS

Utvecklade för prestanda

6.8
102
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
10 Hz – 20 kHz
16
1
55.4
2
13.7
0.5
Bluetooth-sändareffekt
0 - 9.5dbm
5.1
2
8
6
8
Ja
3-knapps fjärrkontroll med mikrofon
IPX-klassificering
IPX4

Allt ljud du vill ha – utan oönskade ljud

Du är alltid aktiv. Borde inte hörlurarna också vara det? Musiken ger energi under hela dagen, från tunnelbanan till skrivbordet och på gymmet. JBL CLUB PRO+ TWS in-ear-hörlurar ger dig den ultimata, helt trådlösa upplevelsen. Ansluter direkt och det spelar ingen roll vilken av hörlurarna du tar ur fodralet först. Välj hur mycket av världen utifrån du vill höra beroende på var du befinner dig och vad du gör. När du tar emot ett samtal ger de tre mikrofonerna en möjlighet att prata utan störande ljud. Komfort för en hel dag och enkel trådlös laddning utan att du behöver koppla in något – samt naturligtvis det legendariska JBL Pro-ljudet som tar den trådlösa lyssningen till en helt ny nivå.

Din spellista för arbetsdagen låter ännu mer inspirerande med fylligt JBL Pro-ljud. Appen JBL My Headphones används för att anpassa ljudet efter dina önskemål eller förinställningar från STAGE+ skapat av världsledande DJ:ar.
Är du på ett kafé med mycket folk och försöker överrösta sorlet i lokalen? Aktivera brusreduceringen för att behålla fokus. Promenerar du i en livlig gatumiljö? Släpp in omgivande ljud för att inte äventyra säkerheten. Måste du ta ett snabbt samtal med kollegorna? Med TalkThru kan du lätt göra det med hörlurarna på.
Dina JBL CLUB PRO+ TWS ansluter direkt till din mobil när du öppnar fodralet tack vare Dual Connect + Sync-tekniken. Du behöver inte heller komma ihåg vilken öronsnäcka du måste ta fram först, eftersom allt kan göras med vilken som helst, oavsett om du använder båda eller bara den ena.
Oroa dig inte för att ta emot ett samtal utomhus under en hektisk dag. Beamforming-tekniken med 6 mikrofoner ger kristallklart samtalsljud som gör att du uppfattar allt samtidigt som oönskade bakgrundsljud elimineras.
En 8-timmars laddning räcker hela arbetsdagen och med laddningsfodralet (24 tim) räcker den tre gånger längre. Om du behöver lite extra kraft ger bara 10 minuter i laddningsfodralet en extra timmes användning. Det eleganta och ergonomiska laddningsfodralet kan användas med både trådlös Qi-laddning och typ-C-kontakter.
Tryck bara på JBL-symbolen för att tala till Google eller aktivera Amazon Alexa. Tre känsliga mikrofoner betyder att din digitala assistent inte har några problem med att höra och förstå dig.
Utförandet i en enhet hämtar inspiration från professionella in-ear-monitorer och sitter bekvämt hela dagen. Första gången du använder dina hörlurar går den nedladdade JBL-appen igenom en enkel täthetskontroll (Seal Check) så att du får bästa möjliga passform med de tre olika storlekarna på örontoppar som ingår.
Få ännu mer kontroll och anpassning av din musikupplevelse med den här kostnadsfria appen.

Vanliga frågor och Så här går det till

13 resultat
  • JBL Club hörlurar stödjer inte aptX. Det finns ett antal olika plattformar att basera produkterna på och vi har valt plattform efter vad som ger bäst ljudkvalitet och användarupplevelse. Den plattform vi har valt uppfyller kraven för JBL Club perfekt, både beträffande röstintegration och ljudinställningar, och gör samtidigt att hörlurarna ger högupplöst ljud med bästa kvalitet.
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • För att återställa dina öronsnäckor trycker du på och håller in återställningsknappen på laddfodralet* i mer än 5 sekunder. Detta återställer öronsnäckorna utan att återställa inställningarna till fabriksinställningarna.
    * Plats
    Live 300TWS/Live Pro+ TWS: Inuti laddfodralet mellan öronsnäckorna.
    Live Free NC+/Reflect Mini NC TWS: På baksidan av laddfodralet, bredvid USB-C-porten.
    Club Pro+ TWS: På undersidan av laddfodralet, bredvid USB-C-porten.
  • Tryck två gånger på knappen på höger öronsnäcka och vid den tredje tryckningen håller du in knappen i mer än två sekunder.
    Detta återställer öronsnäckorna till fabriksinställningarna.
    TWS-lurarna måste vara anslutna för att utföra återställningen, så ingen av öronsnäckorna ska vara avstängd eller i laddfodralet.
    Det kan också vara nödvändigt att ta bort eller dölja öronsnäckorna från listan över parkopplade Bluetooth-enheter för att göra om parkopplingen.
  • Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.

• Om öronsnäckorna går in i standby-läge och stängs av kan du fortfarande använda dem utan att sätta tillbaka dem i laddningsfodralet.
    Du kan återaktivera hörlurarna genom att trycka på eller röra vid själva öronsnäckan.
    Observera: Öronsnäckorna stängs av automatiskt efter 30 minuters standby-läge om de kopplas bort från Bluetooth. För att återansluta måste du sätta tillbaka öronsnäckorna i laddningsfodralet och ta loss dem igen.

Det går att ändra tiden för standby-läget för dina hörlurar. För att göra det, gå till appen My JBL Headphones och välj
    standby-tid via funktionen automatisk avstängning. Du kan justera tiden till 15 minuter, 1 timme osv., eller så kan du välja ”aldrig” om du vill att öronsnäckorna alltid ska vara påslagna. När du har ställt in automatisk avstängning fungerar öronsnäckorna enligt inställningen oavsett om de är anslutna till Bluetooth eller inte.

• Vissa av DJ EQ-kurvorna har tagits bort från My JBL Headphones-appen, se utgivningsanteckningarna för den senaste app-versionen nedan:

NYHETER
    – Stöd tillagt för TOUR PRO+ TWS och TOUR ONE Global version
    – Borttagning av utgångna DJ-signaturer

https://play.google.com/store/apps/details?id=jbl.stc.com&hl=en&gl=US
  • 1. Försök först att starta om Bluetooth-kopplingen på din ljudkälla (smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och sätta på Bluetooth igen med en kort paus däremellan.
    2. "Glöm" (ta bort) den föregående parkopplingen (på din smartphone/surfplatta/PC) i dina Bluetooth-intällningar om du tidigare har lyckats parkoppla din produkt.
    3. Testa att starta om ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC) genom att stänga av och på den igen. Efter omstarten, försök etablera en Bluetooth-koppling med din produkt.
    4. Om ovanstående inte fungerar, testa att starta om din produkt (högtalare, hörlurar) genom att stänga av och sätta på den igen.
    5. Håll nere Bluetooth-knappen på din enhet (högtalare, hörlurar) för att initiera parkopplingsläget igen.
    6. Gå in på Bluetooth-inställningarna på din smartphone, surfplatta eller PC för att starta parkopplingsprocessen.

Du bör nu ha lyckats parkoppla med din enhet. Om du fortfarande upplever problem, vänligen kontakta oss igen.
  • True Adaptive-tekniken för brusreducering är en funktion som justerar bruselimineringsnivåerna i realtid, 50 000 gånger per sekund för att ta hänsyn till omgivande omgivningsljud och personliga attribut som rörelse, hår och glasögon för att leverera förstklassig brusreducering och omslutande ljud i alla miljöer.
    Med hjälp av mikrofonerna Feed Forward och Feed Backward övervakar Adaptive brusreduceringstekniken de yttre ljuden och tar upp låga frekvenser och neutraliserar dem innan de når örat. Hörlurarna genererar ett ljud som 'fasinverteras 180 grader till det oönskade bruset, vilket resulterar i att de två ljuden tar ut varandra.