JBL Live Beam 3

Helt trådlösa, brusreducerande öronsnäckor i closed-stick-utförande med Smart Charging Case™

Komma igång med din $produkt

Komma igång med din $produkt

Snabbstartsguide

Kom igång på nolltid med vår snabbstartsguide som är lätt att följa

Product Registration

Registrera din produkt

Äger du den här produkten? Registrera dig här! Och gör anspråk på din garanti eller service på ett enkelt sätt

Registrera nu

Dokument och hämtningar

Produktspecifikationer

Elementstorlek
10 mm dynamiskt
Maximal användningstemperatur
45 °C
Strömförsörjning
5 V, 1 A
Frekvensåtergivning
20 Hz–40 kHz
Impedans
16 Ohm
Känslighet
98 dB SPL vid 1 kHz
Max SPL
96 dB
Mikrofonens känslighet
-38 dBV/Pa vid 1 kHz
Öronsnäcka
5 g per st (10 g tillsammans)
Laddfodral
72 g
Öronsnäckans mått
22,51*31,04*23,74 mm
Laddfodralets mått
61*51*30,25 mm
Bluetooth-version (öronsnäcka)
5.3
Bluetooth-version (laddfodral)
5.1
Bluetooth-profilversion
A2DP V1.4, AVRCP V1.6.2, HFP V1.8
Bluetooth-sändarens frekvensområde
2,4–2,4835 GHz
Bluetooth-sändarens effekt (öronsnäcka)
<12 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarens effekt (laddfodral)
<8 dBm (EIRP)
Bluetooth-sändarmodulering (öronsnäcka)
GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
Bluetooth-sändarmodulering (laddfodral)
GFSK
Batterityp i öronsnäcka
Litiumjon (68 mAh/3,85 V)
Batterityp i laddfodralet
Litiumjon (680 mAh, 3,8 V)
Laddningstid
2 timmar med helt urladdat batteri
Uppspelningstid (Bluetooth på och ANC av)
Upp till 12 timmar
Uppspelningstid (Bluetooth på och ANC på)
Upp till 10 timmar
Musikuppspelningstid med BT på och True Adaptive ANC på
Upp till 9 timmar
Samtalstid med ANC av
Upp till 6 timmar
Samtalstid med ANC på
Upp till 5 timmar

Fantastiskt ljud hela dagen

Du behöver inte ens titta på mobilen för att ställa in ljudet som du vill. Med knapparna på Smart Charging Case™ till de helt trådlösa och brusreducerande öronsnäckorna JBL Live Beam 3 med högupplöst ljud, kan du göra alla inställningar utan att öppna JBL-appen på mobilen. Justera volym och EQ, styr musiken, svara i telefon, visa meddelanden – du kan till och med anpassa skärmsläckaren med dina favoritfoton. Det sker innan det fantastiska JBL Signature Sound från Live Beam 3-öronsnäckorna når dina öron. Störningarna försvinner med avancerad adaptiv brusreducering. JBL Spatial Sound ger en realistisk upplevelse av filmer och musik. Om du måste ta emot ett samtal garanterar de sex mikrofonerna perfekt ljudkvalitet även i bullriga omgivningar. Allt detta plus laddning för 48 timmar: 12 timmar i öronsnäckorna* och ytterligare 36 i fodralet – och de kan laddas trådlöst. På laddfodralet sitter en ögla för infästning av kopplingslina för smidig användning. Det har aldrig varit enklare att få fantastiskt ljud. (*med ANC av)

JBL Live Beam 3 har dynamiska 10 mm-element som drivs av JBL Signature Sound. Varje element är perfekt avvägt för att ge djup bas, balanserat mellanregister och raffinerad diskant – oavsett ljudvolym. Med JBL Spatial Sound känns det som att vara på en konsert där ljudet kommer från alla håll.
Du kan göra alla inställningar för dina JBL Live Beam 3 på den 1,45 tum stora pekskärmen på Smart Charging Case™. På displayen har du full kontroll över ljudet på alla enheter – bärbara datorer, TV, mobiltelefoner och surfplattor – utan att använda JBL-appen på mobilen.
Tysta omgivningen helt eller välj hur mycket omgivningsljud som ska höras. Med fyra brusregistrerande mikrofoner anpassas ljudet automatiskt efter omgivningen i realtid. Med ljudkompensationsfiltret i JBL Headphones-appen kan du även ställa in och finjustera den adaptiva brusreduceringen efter den unika formen på dina hörselgångar.
Njut av 10 timmars speltid och ytterligare 40 timmar i laddfodralet.* Behöver du ladda ännu snabbare? Med USB-C-laddkabel i 10 minuter har du ytterligare 4 timmars speltid. Du kan också ladda dem trådlöst. (*med ANC av)
Sex mikrofoner med optimal ljudupptagning ger mindre störningar av vind och omgivning, och din röst överförs klart och tydligt. Du kan också skapa din egen samtalsmiljö med de anpassade ljudnivåerna i Personal Sound Amplifications. Equalizern och ljudvolymoptimeringen för tal ger dig full kontroll, inte bara över hur andra hör dig, utan hur högt du hör dem.
Växlar sömlöst mellan olika Bluetooth-ljudkällor så att du aldrig missar ett samtal på mobilen om du tittar på en video på surfplattan.
Om du skulle råka tappa bort dina öronsnäckor kommer Google Finder-tjänsten och ett nätverk med över 3 miljoner Android-enheter automatiskt att hjälpa dig att hitta dem. Med Google Audio Switch växlar öronsnäckorna sömlöst mellan olika Android Bluetooth®-ljudkällor. Hoppa från en video på surfplattan till ett samtal på mobilen utan att missa något.
JBL Live Beam 3-öronsnäckorna är vattentäta och dammtäta för alla typer av utomhusäventyr, från stranden till cykelleden.
Anpassa ditt eget soundtrack. Anpassa ljudet som du vill med gratisappen JBL Headphones. Välj inställningar för adaptiv brusreducering efter öronens form, reglera ljudet efter omgivningen, skapa en avkopplande spellista, kontrollera bästa passform och hitta dina öronsnäckor. Du kan också välja röstassistent, ändra öronsnäckornas funktion med rörelsekommandon, justera ljudet för musik eller video för bästa möjliga utbyte av innehållet och mycket annat.
Hör och känn varje ton i spellistan. Forma ditt ljud efter din egen lyssnarprofil med interaktiva funktioner som använder exakt information om dig och dina önskemål för att ge precis den ljudkurva som passar bäst för dig.