JBL Reflect Contour 2

Trådlösa sporthörlurar med säker passform

5.8
Dynamiskt frekvensomfång (Hz)
2.402-2.480GHz
14.0
1.0
50.0
1.64
4.2
Bluetooth-sändareffekt
<4 dbm
2
10
Reflexkablar
Ja
Comfort Stay Secure Fit
Ja
In-ear
IPX-klassificering
IPX5
Stöder Siri, Google Now
Ja
Svettsäkra
Ja
3-knapps fjärrkontroll med mikrofon
Ja

Utformade för rörelse. Definierade av dig

Ta dig an varje träningspass med trådlösa hörlurar som pallar för trycket samtidigt som de matchar din personliga känsla för stil. JBL Reflect Contour 2 har en svettsäker konstruktion i lätt aluminium och en öronkrok som är klar för användning på ett ögonblick. Anpassa din komfort med tre storlekar av Freebit™-förstärkare och få enkel kontroll över musik och samtal med en 3-knappars fjärrkontroll och mikrofon. En reflekterande kabel gör att du syns under dina nattpass. Med tio timmars batteritid som driver JBL:s signaturljud kan du fortsätta passet utan att missa en sekund av musiken. Ett enda knapptryck låter dig enkelt hantera dina samtal och starta röstassistenten.

Det världskända JBL-ljudet som har förfinats i över 70 år är nu redo att ge dig den mest välljudande musiken som går hand i hand med din aktiva livsstil.
Trådlös Bluetooth® strömmar ljud i tio timmar så att du kan rocka loss under morgonens gympass och fortsätta med det under resten av arbetsdagen. Snabbladdning av batteriet på 15 minuter ger en hel timmes uppspelning.
Dual Lock-teknik – en kombination av patenterade FreebitTM-förstärkare och JBL:s öronkroksdesign garanterar maximal stabilitet och komfort, även under de mest intensiva träningspassen.
Ett enda knapptryck låter dig enkelt hantera dina samtal, din musik och röstassistenten.
Flexibla örontoppar i silikon och patenterade FreebitTM-förstärkare som båda finns i tre olika storlekar möjliggör en optimal anpassning – blanda och matcha storlekar så att du får en perfekt passform och det ultimata ljudet.
Öka träningsintensiteten utan problem. Tack vare IPX5-vattentäthetsklassning är dessa hörlurar utformade för att klara av de mest intensiva träningspassen.
Utformad för att synas i mörkret.

Vanliga frågor och Så här går det till

3 resultat
  • • Ha alltid Bluetooth-enheten (högtalare, hörlurar etc) och ljudkällan (Smartphone/surfplatta/PC etc) inom rimligt räckhåll från varandra.
    • Försök att stänga av andra produkter som har Bluetooth som inte används. Dessa är ofta anledningen till störningarna även om de inte används.
    • Stå inte för nära din Wi-Fi-router eftersom Wi-Fi-signalen i många fall “överlappar” anslutningen.
    • Var uppmärksam på väggar runtom dig. Betong och tegelväggar stör ofta signalen, eftersom den inte kan passera genom så tjocka väggar.
    • Bluetooth-signalen kan inte färdas genom vatten, vilket inkluderar människokroppar. Se till att du med trådlösa hörlurar har ljudkällan och mottagaren på samma sida av din kropp.
    • Stora, öppna ytor, såsom parker, kan orsaka problem för dina enheter då dessa är “dåliga” för Bluetooth-signaler om de inte kan reflektera från objekt omkring dig.
  • Sätt på hörlurarna och håll knapparna Vol+ och Vol- intryckta samtidigt i fem sekunder.
    Dina hörlurar återställs nu till fabriksinställningarna.

• Om du har problem med att använda hörlurarna med appen, (förutsatt att du redan har parkopplat hörlurarna med enheten) väljer du ljudinställningar i kommunikationsappen. I de flesta fall finns lösningen på problemet där. Du kan behöva välja hörlurar som kommunikationsenhet i den app du använder.